Μετάβαση στο περιεχόμενο

marlin

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

marlin's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, όχι δεν πέφτει ο αυτοματος του Μ/Σ.
  2. Σοβαρα? Γιατι αυτό? Γνωρίζουμε αν έχει βγει σχετική ανακοίνωση? Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. Τα φορτια που σηκώνουν οι mccb ειναι λιγότερα απο αυτό που αντέχουν, οπότε δεν μιλάω για overload. Επίσης, το ίδιο πρόβλημα μου ανέφερε πριν λίγο ενας συνάδελφος σε άλλη εγκατάσταση. Να σημειώσω ότι μιλάμε για διαφορετικές περιοχές και εγκαταστάσεις (Γιαννιτσα-Σερρες-Κιλκίς) επίσης οι διακόπτες προυπήρχαν όπως επίσης και τα φορτία τους. Πως γίνεται δηλαδή να πέφτουν συνεχώς?και την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο??Μιλάμε για τις τελευταίες 3 μέρεσ συγκεκριμένα. Σε ευχαριστώ sakistsalikis για τισ συμβουλες σου αλλα έχουν γίνει όλοι αυτοι οι έλεγχοι και διάφορες δοκιμές. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει καμια ΔΕΗ?
  4. Καλησπέρα, Έχω 2 διακόπτες ισχύος ο ένας στα 1250Α -ρόλος=γεν. διακόπτης- και έναν 1000Α - ρόλος= διανομή- σε δύο διαφορετικές εγκαταστάσεις σε διαφορετικές περιοχές. Ο πρώτος είναι εγκατεστημένος εδώ και 6 μήνες και ο δεύτερος περί τον 1 χρόνο, όλα λειτουργούσαν κανονικά. Από την αρχή της εδβομάδας έχουν τρελαθεί να πέφτουν!!! Τριπάρουν χωρίς να έχω βρει κάποιον λόγο. Όσον αφορά στο αν υπάρχει βραχυκύκλωμα --> Δεν υπάρχει, έχει ελεχθεί. Όσον αφορά την επιλεκτικότητα --> Είναι μελετημένο, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Από άποψη υλικού της κατασκευάστριας εταιρείας, είναι δοκιμασμένο και από τα καλύτερα της αγοράς (σχετικό είναι βεβαια αυτό) και για μένα αυτό που συμβαίνει πρωτομφανές. Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει? Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το δίκτυο?? Γιατί μπορεί να είναι σε διαφορετικές περιοχές οι εγκαταστάσεις αλλα σχετικά κοντά. Παρακαλώ όποιον συνάδελφο γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Ευχαριστώ ckiriakο! Σέβομαι και εκτιμώ τις απόψεις σας, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας μου και τον μηδαμινό/ανύπαρκτο χρόνο που εμπλέκομαι ενεργά στον επαγγελματικό τομέα του αντικείμενου μου, βλέπω ότι για να μπορέσεις να σταθείς επάξια, κυρίως πρώτα στον εαυτό σου και μετά να ζητήσεις ¨αναγνώριση¨ απο τρίτους στην επαγγελματική σου καριέρα αν όχι πρέπει αλλά σχεδόν σου επιβάλλεται απο τις συνθήκες να προχωρήσεις μόνος σου σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Δυστυχώς θα αποκτήσω ένα πτυχίο με μοναδικό δικαίωμα να διαλέξω εγώ την κορνίζα που θα το βάλω και θα το "καμαρώνω". Δεν υπάρχει καθόλου μεγάλο εύρος επιλογών που χρήζουν πλήρης κάλυψης της ειδηκότητάς μου/αυτούσιο το πτυχίο μου.Μπορώ σαν μαστοράκος...μάλλον μαστόρισα (!!) αλλά δεν ξέρω αν θα με καλύψει αυτό εμένα σαν άνθρωπο. Ναι, ξέρω ονειρα..., φιλοδοξίες....απο μία μικρούλα ,ακόμη φοιτήτρια, αλλά έτσι δεν πρέπει?? Το αυτό θέμα, το άνοιξα, για να ακούσω τις συμβουλές συναδέλφων για το αν αξίζει να μπώ σε αυτό,θα έλεγα, χάος! Χάρη, εγώ το μόνο που μπορώ να δω απο την ιστορία είναι μόνο λογια που γίνοται πράξεις μετά απο ένα διάστημα συκγρούσεων συμφερόντων των λίγων..Μακάρι να αλλάξει κάτι.Αλλα όταν θα αλλάξει πιστεύω ότι θα είναι μετά απο καιρο.
  6. Δυστυχώς ή ευτυχώς ζούμε σε μία χώρα στην οποία δεν μπορούμε να βασιστούμε για 30-40 χρόνια μετά, την μία είναι έτσι την άλλη είναι αλλιώς. Οπότε προσπαθείς να διαλέξεις το καλύτερο που υφίσταται αυτή τη στιγμή και να υποθέσεις ότι θα παραμείνει έτσι για αρκετό καιρό χωρίς όμως σιγουριά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου!!
  7. Σε λίγο καιρό, θα πάρω το πτυχίο μου απο το τμ.Αυτοματισμού ΤΕΙ Θεσ/νικης. Δουλεύω ήδη σε εμπορική εταιρεία του τομέα μου, όπου εκπωνώ πρακτ.άσκηση. Προς το παρόν, λόγω πρακτικής, έχω ΙΚΑ. Μετά που θα έχω και το πτυχίο μου τι θα γίνει???Ρωτάω απο την αποψη στο τι μπορώ να κάνω εγω Ξέρω ότι δεν έχω δικαιώματα σαν πτυχιούχος του αυτού τμήματος, υπάρχει όμως καμιά πιθανότητα/ παραθυράκι κλπ κλπ να κάνω έναρξη σαν ελ.επαγγελματίας και εγγραφή στο ΤΣΜΕΔΕ???? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  8. Καλή σας μέρα συνάδελφοι, Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε για τις διαφορές μεταξύ ενός θερμομαγνητικού κανονικής ικανότητας με ένα υψηλής ικανότητας?? Ένα κανονικής ικανότητας έχει λιγότερης χωρητικότητας μαγνητικό υλικό σε σχέση με ενα υψηλής. αλλά πως επηρεάζεται το κύκλωμα μου απο αυτό? υπάρχει πιθανότητα να "κάψω" κάποια μηχανή? ΥΓ: θα ήθελα να απολογηθω σε περίπτωση που φαίνονται "παιδικές" οι απορίες μου, αλλά σαν βρέφος στον χώρο δεν γνωρίζω και πολλά,τώρα μαθαίνω. και όπως ξέρουν πολλοί οι σχολές δίνουν απλά το ερέθισμα κι όχι πολύ γνώση
  9. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αν και ήθελα πριν ανατρέξω στα manuals που είναι πιο ειδικευμένα για το συγκεκριμένο μοντέλο να έχω μία γενική πληροφόριση επι του θέματος θα το ψάξω κ γω παραπάνω αν βρω κάτι καλό θα το ποστάρω σε περίπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!
  10. Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει να βρω πληροφορίες για το φιλτρο EMC που χρησιμοποιείται σε inverters?? PS: νέα & μικρή στον χώρο, καλώς σας βρήκα λοιπόν!! Το site είναι απο τα πιο χρήσιμα που έχω δει, μπράβο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.