Μετάβαση στο περιεχόμενο

paraskia

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

paraskia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα, στο autocad 2010 ξερετε μηπως πως αλλαζουμε το φοντο στο κλασσικο μαυρο? Παρατήρηση: Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  2. ναι εχεις δικιο, τα ειπα αναποδα. οπως και να χει, θα το ψαξω κι αλλο. το 0.4 δεν μου κανει, ευχαριστω.
  3. χαίρετε έχω μια ερώτηση και εύχομαι να μπορείτε να μου απαντήσετε και να την έχω καταθέσει στο σωστό θέμα. θελω να σχεδιάσω΄κατόψεις ενός σπιτιού σε κλίμακα 1/50. Επειδή θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χειροποίητο, θέλω το μελάνι στα σημεία τομής να μην τοποθετηθεί απο τη μια πλευρά, όπως μπαίνει κανονικά στο οτοκαντ, αλλά να μπει αξονικα. Συγκεκριμένα, στο σημειο τομής τοίχων-παραθύρου και προβολής της ποδιάς του παραθύρου, αν δεν βρω την επιθυμητή ρύθμιση, δημιουγείται ένα δοντάκι και αυτό θέλω να εξαλείψω. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. ο στρατός στα 18 είναι μία πολύ επικίνδυνη επιλογή κατά την γνώμη μου. πολύ δύσκολα το παιδί που μόλις τελείωσε το σχολείο να έχει θωρακιστεί με εφόδια τέτοια ώστε να προστατευθεί είτε από τις επιπτώσεις της στρατιωτικής εκπαίδευσης είτε από, όπως είναι για μερικούς, τις επιπτώσεις μιας ανενεργούς περιόδου, που σου μαθάίνει τη ραθυμία,τις ευκολίες και τον ωχαδερφισμό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.