Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannishalkida

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giannishalkida's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νομιζω και μια τυπικη τουαλετα 1.5χ1.5 (μεσα αμα θες βαλε χημικη για γλιτωσεις σωληνωσεις κτλ). Εγω εχω κανει εναρξη με εδρα το δωματιο μου. Εκανε μια υπευθηνη δηλωση ο πατερας μου οτι μου παραχωρει το ταδε δωματιο για εδρα της επιχηρησης και ολα οκ.
  2. Καλησπερα παιδια. Ειμαι Πολιτικος Μηχανικος Τ.Ε (ΤΕΙ) και περυσι γραφτηκα και πηρα το νομαρχιακο εργοληπτικο κατηγοριας ''Δομικα'' (μεχρι 47000 ευρω προυπολογισμο). Επειδη αγανακτησα με ΜΕΡΕΣ (ισως και μηνες) ψαξιματος και ερωτησεων ηθελα να ρωτησω εδω τους πιο παλιους εαν μπορω με αυτο το εργοληπτικο να παρω μερος σε διαγωνισμους που βγαινουν στην νομαρχια. Απ'οτι καταλαβα με το νομαρχιακο μπορω να παρω ''μικρα εργα''..... μικρα= το 1/3 της Α' ΜΕΚ δηλαδη 50000 ευρω?? http://www.pesede.gr/live/page.php?id=13&section=nomika Στους διαγωνισμους που βλεπω ομως (http://www.naevias.gr) ολες οι προκυρηξεις λενε.... Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ. Πρεπει να λενε συγκεκριμενα οτι μπορουν να παρουν μερος και οι εγγεγραμενοι στα νομαρχιακα μητρωα? η εννοειται οτι εφοσον ειναι στην κατηγορια μου (δομικα=οικοδομικα??) και μικροτερα απο 47000Ε μπορω να παρω μερος :confused: Ξερει κανεις να μου πει τι γινεται? μπορω να δωσω προσφορα η οχι? Μονο μη μου πειτε να παω να ρωτησω στη νομαρχια γιατι ειναι ολοι παρε τον ενα και χτυπα τον αλλο... δεν ξερουν τι τους γινεται η δε θελουν να μου πουν. Ευχαριστω Γιαννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.