Μετάβαση στο περιεχόμενο

ilukon

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. εννοειται οτι θα πληρωσω , οπως οταν παω σε κατ'οικον επισκέψεις περιμενω να πληρωθω ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
  2. με ρωτουσε ενας μηχανικος (δεν ηρθε να δει απο κοντα το σπιτι) για το ποσο παλιο ειναι το κτιριο και γενικα διαφορα που δεν πολυκαταλαβαινα , εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να γκρεμισω τον τοιχο που χωριζει την κουζινα και το σαλονι αλλα επειδη ειναι ετσι χτισμενο μου ειπαν οτι καλυτερα να μην γκρεμισω τιποτα!!!!
  3. συγνωμη αλλα δεν ξερω πολλα , το μονο που ξερω ειναι απο τα λεγομενα της μανας μου δηλαδη οτι εχτισαν τους τοιχους (οι εξωτερικοι τοιχοι ειναι 45εκ.) και μετα εριξαν την πλακα απο πανω !!!
  4. θα ηθελα να ρωτησω πως λεγεται ο τροπος χτισιματος σπιτιου που η πλακα μπαινει τελευταια , το σπιτι ειναι περιπου 65 ετών, με τεραστιους εξωτερικους τοιχους και ψηλοταβανο !!! ευχαριστω .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.