Μετάβαση στο περιεχόμενο

gprinaris

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

gprinaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. κανεις αλλος??????? λιγο βοηθεια εαν ξερετε για τη μιλαμε για αρκετο κοστος please......
  2. καταρχην καλησπερα μηπος μπορεις να βγαλεισ ακρη με αυτα που αναφερο http://www.divshare.com/download/12078414-e7b ─────────────────── Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  3. ΓΕΙΑ σας θα ήθελα ορισμένες πληροφορίες για την σημερινή κατάσταση της οικοδομής μου σχετικά με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσω κατά την επισκευή της. καταρχήν η οικοδομή είναι περίπου 23 ετών δίπλα στη θάλασσα στο Ηράκλειο Κρήτης. οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι πριν και μετά από την αμμοβολή. Με δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσουμε το υλικό εξουδετέρωσης σκουριάς της wurth κωδ.0893 110.. ο προβληματισμός μας είναι στο επόμενο στάδιο εργασίας αν χρησιμοποιήσουμε το εποξειδικο μίνιον της ceresit cd31 (2 συστατικών) η το ψευδάργυρο της wutrh με κωδ..0892 200 για καλύτερο αποτέλεσμα Μετά τις παραπάνω εργασίες θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με τα εποξειδικα επισκευαστικά κονιάματα για την καλύτερη εφαρμογή και τα καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την οικοδομή μου καθώς και για τα χρώματα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω... με δεδομένο ότι στο τέλος τον εργασιών αυτών θα γίνει θερμομόνωση-υγρομόνωση στη ταράτσα της οικοδομής συγγνώμη εάν σας κούρασα αλλά διστιχώς με έχουν προβληματίσει όλα αυτά. θα ήθελα άμεσα ενημέρωση Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.