Μετάβαση στο περιεχόμενο

SotMixMix

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Χαλάνδρι
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

SotMixMix's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας και από εμένα. Έχω την ίδια περίπου απορία με τον συνάδελφο από πάνω. Συγκεκριμενοποιώ την απορία μου: Για να κάνω σήμερα μια μελέτη κεντρικής θέρμανσης μπορώ να χρησιμοποιώ το πρότυπο DIN 4701/86 και τις ΤΟΤΕΕ 2421/86 (μέρος 1 & 2) (όπως διδάχθηκα στο μάθημα της θέρμανσης το 2009) ή έχει αλλάξει κάτι από τότε (π.χ. θεωρούμενες θερμοκρασίες εξωτερικού περιβάλλοντος ή θερμοκρασίες εσωτερικών χώρων)? Έχω διαβάσει τις 4 ΤΟΤΕΕ, έχω αγοράσει το λογισμικό ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ και ξέρω να κάνω Ενεργειακή Επιθεώρηση αλλά εδώ μιλάω για μελέτη θέρμανσης, όπου υπολογίζουμε τις θερμικές ανάγκες των χώρων μιας κατοικίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα. Πατάω πάνω στα links αλλά με μεταφέρει στην αρχική σελίδα του site και όχι στα downloads... Τί δεν κάνω σωστά???
  3. Κανένας Μηχανολόγος Μηχανικός που να έχει ήδη εξεταστεί αυτή την περίοδο μπορεί να μας δώσει τα φώτα του σχετικά με το τί ρωτάνε πέραν της διπλωματικής εργασίας και πόση ώρα διαρκεί η εξέταση ?? Ευχαριστώ...
  4. Καλησπέρα. Έχοντας κάνει την αίτηση για να συμμετέχω στις εξετάσεις του ΤΕΕ, έχω τις εξείς 2 απορίες: 1) Πότε θα λάβουν χώρα αυτές? (διότι στο site του τεε δεν βρίσκω καμία ανακοίνωση). 2) Λέει κάπου ότι οι εξεταστές μπορούν αν το κρίνουν αναγκαίο να κάνουν και άλλες ερωτήσεις, πέραν της διπλωματικής εργασίας. Δηλαδή τί μπορεί να ρωτήσουν? (Για να ξέρω αμα είναι να διαβάσω, διότι χωρίς να έχω ποτέ εργαστεί ως μηχανικός, τα μόνα που ξέρω είναι ό,τι κάναμε στη σχολή, και μάλλιστα η μνήμη δεν βοηθάει υπό καθεστός άγχους εξετάσεων). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.