Μετάβαση στο περιεχόμενο

alkyoni

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Συγνώμη που το ποστάρω ένα off topic θέμα εδώ απλά στο αντίστοιχο ποστ δεν με αφήνει. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία για οικονομοτεχνικές μελέτες? Εκτός από αυτά του Καρβούνη
  2. gvarth αυτό το οποίο αναλύεις είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Μπορεί κάποιος να μπορεί να τα καταφέρει με 2 μετ/κα π.χ. μπορεί να μην δουλεύει. Καθένας ζυγίζει τις δυνάμεις του. Το ΕΑΠ είναι ιδιάζουσα περίπτωση κ νομίζω η οποιαδήποτε σύγκριση των πτυχίων του ΕΑΠ κ της γενικότερης κατάστασης που επεικρατεί εκεί με τα υπόλοιπα ελληνικά παν/μια αδικεί όσους έχουμε τελειώσει σοβαρές σχολές με αρκετή προσπάθεια.
  3. Αν κ κάπως καθυστερημένα..Δεν υπάρχει νόμος που απαγορεύει την ταυτόχρονη παρακολούθηση 2 μεταπτυχιακών. Εναπόκειται στον εσωτερικό κανονισμό του κάθε μεταπτυχιακού (που είναι διαφορετικός για κάθε μεταπτυχιακό) αν θα το επιτρέπει ή όχι. Όπως αναφέρθηκε κ παραπάνω στην Ξάνθη, όταν γράφτηκα στο μεταπτυχιακό έπρεπε να υπογράψουμε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλο μετ/κο. Πρέπει να δεις τι ισχύει στα μεταπτυχιακά που σε ενδιαφέρουν, δλδ να διαβάσεις τον εσωτερικό κανονισμό τους!
  4. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δομικά υλικά κάνει η Σάββα κ ο Σιδέρης , δεν μπόρεσα να βρω ποια βιβλία διδάσκονται. Μαθηματική ανάλυση κ Εφαρμογές κάνει ο Παπαδόπουλος κ προτείνουν 4 βιβλία κ πληροφορική κάνει ο Μπαλόπουλος , προτείνουν 2βιβλία κ υποθέτω ότι το βιβλίο του Καράκου θα είναι αρκετό.
  5. Καλησπέρα! Ξεθάβω λίγο το θέμα μιας κ βγήκε η ανακοίνωση για τις κατατακτήριες 2010 - 2011! Ενδιαφέρομαι κ εγώ να δώσω κατατακτήριες, δίνω τα παρακάτω μαθήματα : Δομικά Υλικά (Ι), Μαθηματική Ανάλυση και Εφαρμογές, Πληροφορική. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία κλπ κλπ. Την μαθηματική ανάλυση την κάνει ο Παπαδόπουλος? Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.