Μετάβαση στο περιεχόμενο

pepe78

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pepe78

  1. Εχει πάρει κανείς το επίδομα μητρότητας τα 800 Ευρώ? Έχω κανει αίτηση από το Δεκέμβριο του 2014 και τίποτα ακόμη. Σε επικοινωνία που ήρθα με το ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονικης πριν 2 βδομάδες μου είπαν ότι απλώς μαζεύουν τις αιτήσεις και ότι περιμένουν διευκρινήσεις από τα κεντρικά της Αθήνας. Παρακαλω αν εχει κάποιος ενημέρωσει από την Αθήνα ας απαντήσει.Ευχαριστώ...
  2. Πραγματικά όπως τα λες είναι.... Δουλέψαμε 5 μήνες για το τσμεδε στην τσέπη μας δεν θα μπει ουτε ένα ευρώ από ότι φαίνεται. Τουλάχιστον να μας το λέγανε από την αρχή. Η απογοήτευση!!!!!!!!!!!!
  3. Παίρναμε 490 ευρώ καθαρά το μήνα και υποτιθεται θα πληρώναν και την ασφάλεια αλλά από ότι φαίνεται αυτή θα τη πληρώσουμε από τη τσέπη μας.... Μεγάλη απάτη!!!!!
  4. Αυτό δεν είναι παράλογο? Πλήρωσες δηλαδή για τον ένα μήνα που ήσουν Ε.Ε. 685 ευρώ?? Δηλαδή εγώ που είμαι στην κατηγρία τσμεδε 2.300 ευρώ το εξάμηνο θα μου δώσουν ψίχουλα? αυτό ειναι τρελό...... Θα έπρεπε να πληρώσεις στο τέλος 1035/6=172,50 ευρώ για τον ένα μήνα και το πεντάμηνο να ήταν πληρωμένο και όχι 1035-350=685 ευρώ. Τι γίνεται εδώ πέρα?????
  5. Δηλαδή πλήρωσες στο τσμεδε 2000 η 2.300 ευρώ σαν Ε.Ε. ανάλογα με την κατήγορία που ανήκεις και από το ικα πήρες 350 ευρώ για τους 5 μήνες ή 350 ανά μήνα συνολικά 1750?
  6. Σε ευχαριστούμε για τις πολύτιμες πληροφορίες σου... Αν θέλεις μπορείς να μας πεις ακόμη: Πλήρωσες στο τσμεδε το εξάμηνο σαν ελευθ. επαγγελματίας ή τον ένα μήνα σαν ελευθ. επαγγ. και το πεντάμηνο σαν μισθωτός? (Διότι διαφέρουν τα ποσά) Αν επιτρέπεται τι ποσό θα πάρεις πίσω από το ικα? Το ικα που κατέθεσες την αίτηση είναι στην Αθήνα ή στην Περιφέρεια?
  7. Θα μπορούσες να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες επιπλεον??? Πότε έκανες την αίτηση στο ικα και το πιο σημαντικό πλήρωσες πρώτα το ποσό όλου του εξαμήνου στο τσμεδε και μετά έκανες την αίτηση?
  8. Μακάρι να είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λέτε τελικά... Μόλις περάσω από το τσμεδε αυτοπροσώπως, κάτι που δεν έχω κάνει για λόγους υγείας ακόμη, θα σας ενημερώσω τελικά τι έγινε. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας.
  9. Το έγγραφο που παραθέτεις είναι στις 5.6.2014. Στο τσμεδε στη Θεσσαλονίκη μου είπαν πως παρέλαβαν έγγραφο αρχές Ιουλίου (αν θυμάμαι καλά ήταν 5.7.2014) από τα κεντρικά και ότι έλεγε πως έπρεπε να πληρώσω εγώ πρώτα τις εισφορές και μετά με αίτηση να ζητήσω τα χρήματα πίσω.... Τι να πω??? Ο καθένας λέει ότι θέλει ή μήπως αυτός είναι ο τρόπος που βρήκαν οι τρεις υπηρεσίες για να λυθεί το ζήτημα? Εσύ πότε μίλησες με το τσμεδε της περιοχής σου? Σου είπαν ότι είσαι εντάξει αν πληρώσεις τον μήνα που μένει και ότι μπορείς να πάρεις ασφαλιστική ενημερότητα?
  10. Να σας πω τι μου είπαν εμένα από το τσμεδε την προηγούμενη βδομάδα σε τηλεφωνική επικοινωνία. Είναι ενήμεροι για το όλο θέμα. Παρόλου που στο σύστημα φαινόμουν από την πρώτη μέρα μισθωτός στο συγκεκριμένο δήμο ( γι' αυτό και καθησυχάστηκα ότι όλα είναι οκ) οι εισφορές πληρώθηκαν στο ικα........ Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω είναι να πληρώσω πρώτα τις εισφορές από την τσέπη μου και όταν τις πληρώσω θα μπορέσω να κάνω αίτηση να πάρω τα χρήματά μου πίσω όταν φιλοτιμηθούν από το ικα να τα δώσουν στο τσμεδε. Με λίγα λόγια την πατήσαμε......... Και προσοχή!!!!!!! Όποιοι έχουν διακανονισμό από προηγούμενα εξάμηνα εάν δεν πληρώσουν το Α' εξάμηνο του '14 μέχρι τις 31 Αυγούστου τινάζεται ο διακανονισμός στον αέρα..... Αν έχει κάποιος άλλος καμιά διαφορετική πληροφορία παρακαλώ ας ενημερώσει......
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.