Μετάβαση στο περιεχόμενο

nicma

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nicma

  1. τι διαφορά έχει το ρελέ τύπου Α? έχω δοκιμάσει διάφορες εκδοχές(την εγκατάσταση του σπιτιού δεν την έχω κάνει εγώ αλλά είναι πολύ καλή.χωρισμένα κυκλώματα,σωστές ασφάλειες,παντού ενισχυμένες γραμμές). 1:κατέβασα όλες τις ασφάλειες εκτος αυτές τις 2 με τα 4 πάνελ,πάλι το ρίχνει. 2:έβγαλα το ένα πάνελ και άφησα μόνο τα 3 να δουλεύουν,δεν το ρίχνει. 3:το πάνελ που έβγαλα το έβαλα σε μια άλλη γραμμή ενός δωματίου και τα υπόλοιπα κανονικά στις γραμμές τους,το ξαναέριξε
  2. καλησπέρα,ο ιδιοκτήτης μιας οικίας αγόρασε 4 πάνελ θέρμανσης 920 βάτ το καθένα.έχει βάλει 3 στο σαλόνι και 1 στο δωμάτιο.όταν τα ανάβει μετά απο ώρα του ρίχνει το ρελέ,άνοιξα τον πίνακα και είδα οτι και οι πρίζες του σαλονιού και του δωματίου είναι σε μια ασφάλεια 16 αμπέρ οπότε πήρα μια ακόμα 16άρα κ χώρισα τα κυκλώματα(η μια πρίζα του σαλονιού είναι στο κύκλωμα του δωματίου),άρα είναι μοιρασμένα σε 2 και 2 αλλά πάλι το ρίχνει.έχετε καμιά λύση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.