Μετάβαση στο περιεχόμενο

giorgoskl

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by giorgoskl

  1. Καλησπέρα AlexisPap. Δεν είχα κάποια τύχη με την αναζήτηση, οπότε αν θέλεις η όποια βοήθεια είναι καλοδεχούμενη. Δεν νομίζω ότι έχω κάποια σχέση με το link που παρέθεσες μιας και ο φίλος έκανε ερώτηση για οικόπεδο μη άρτιο και εκτός σχεδίου. Στη δική μου περίπτωση το οικόπεδο είναι εντός σχεδιού με λυόμενο καθ΄όλα νόμιμο και με ισχύουσα σύνδεση ρεύματος και νερού. Η Ουσία της ερώτησης μου είναι αν μπορώ να αντικαταστήσω το ήδη υπάρχον σπίτι με μια τροχοβίλλα και άν χρειάζεται άδεια για αυτό. Η ερώτησή μου δεν έχει σκοπό να βρώ κάποιο παραθυράκι για να κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ και πάλι. @AlexisPap. Από ότι διάβασα μάλλον η λέξη "τροχοβίλλα" είναι taboo στο forum. Κατάλαβα κάποια πράγματα από παρόμοιες ερωτήσεις ιδιωτών.
  2. Καλησπέρα. Έχω ένα παλιό λυόμενο εξοχικό το οποίο λόγω κακής συντήρησης έχει καταστεί ασύμφορο να επισκευαστεί. Σκεφτήκαμε λοιπόν με τον αδερφό μου στη θέση του να εγκαταστήσουμε δύο τροχοβίλλες μιας και είναι αρκετά οικονομικές (έπειτα έρευνα αγοράς που κάναμε). Το οικόπεδο βρίσκεται σε οικισμό και δεν είναι αυθαίρετο. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν η τροχοβίλλα συνίσταται σαν οικονομική λύση και αυτό γιατί οι έμποροι σου τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Μπορεί μια τροχοβίλλα να χρησιμοποιηθεί σαν κατοικία με ότι αυτό συνεπάγεται? Μπορώ να έχω μόνιμη εγκατάσταση ρεύματος, νερού κτλ? Χρειάζεται άδεια για να "ακουμπήσουν" σταθερά οι τροχοβίλλες στην ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.