Μετάβαση στο περιεχόμενο

niki.g

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αγρίνιο
  1. 1329/Β/29.6.99 αυτό το ΦΕΚ που θα το βρω? γιατι στο εθνικο τυπογραφειο η σελιδα σημερα δεν λειτουργει
  2. ΕΊΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΥΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΝΑ ΜΠΩ
  3. Παρακαλώ πολύ όποιος μπορεί να με βοηθήσει ψάχνω να βρω το ΦΕΚ του νόμου Ε3/833/22.7.1999... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. pk10gr μηπως μπορεις να μου πεις που βρισκω αυτον τον νόμο??? ευχαριστώ πάντως για όλες τις απαντησεις!!!!
  5. ναι ο δήμαρχος αιτηθηκε την επεκταση του ηλεκτροφωτισμου και του φωτισμου του δρομου.... εκει κολαει ο δημρχος.... ενω πληρωσε για μας και μας το λεει δεν παιρνει ουτε καν ενα τηλ στη δεη να πει : ρε παιδια πληρωσα και κανατε λαθος και δεν βαλατε τις κολωνες εκει που επρεπε!!! γιατι δεν μιλαει και εχει μεινει αμετοχος???
  6. Γειά σας, Είμαι νέα στο φορουμ και δεν ξέρω αν γράφω σωστά ή αν έχω τοποθετήσει το θέμα στο σωστό σημείο. Φτιάχνω μια οικοδομή και ο κοντινότερος στύλος της Δεή είναι στα 100 μέτρα. Παρακάλεσα τον δήμαρχο μας να πληρώσει για τις κολώνες και μετά από χίλια παρακάλια πλήρωσε και έχω όλα τα χαρτιά και αποδυκτικά στοιχεία που φανερώνουν όλο αυτό. Αλλά το πρόβλημα είναι στο ότι κάποιος υπάλληλος από τη Δεή έκανε το λάθος και τοποθέτησε τις κολώνες σε άλλο σημείο μέσα στην περιοχή κοντά στο σπίτι μου λέγοντας μου ότι δεν γνώριζε το ακριβες σημείο τοποθέτησης. Τώρα η Δεή λέει οτι ο δημαρχος δεν εχει πληρωσει και οτι τα χαρτια που εχω στα χερια μου δεν ισχυουν. Με έχουν τρελάνει. Πήγα στο δήμαρχο και δεν μου δίνει καμία σαφή απάντηση. Τώρα η Δεη μου λεει να πληρωσω 3.500 περιπου με το φπα. Ο σκοπός είναι ότι εκεί γύρω γίνονται άλλες 3 οικοδομές αλλά οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλει κανένας να μιλήσει για το θεμα στο δημαρχο έχουν πιάσει όλοι την άκρη τους. Έχω στείλει ε μαιλ στα κεντρικα της δεη με γραφουν εχω απευθυνθει στον συνηγορο του καταναλωτη αλλα βλεπω οτι εκει κινουνται με ρυθμους χελωνας εχω παει στο εισαγγελεα αλλα η Δεη λεει στον εισαγγελεα οτι δεν με γνωριζει και οτι πρεπει να παραπονεθει ο δημαρχοςγια τυχον λαθος. Εχω εδω και ενα χρονο που ταλαιπωρουμαι με αυτη την υποθεση. Σημερα ο μηχανικος που μου εχει βγαλει την εδεια μου ειπε οτι υπαρχει ενας νομος που λεει οτι : οταν η οικοδομη ή το σπίτι είναι εντός σχεδίου πόλης είναι υποχρεωμένη η Δεή να κάνει επέκταση του δικτύου και χωρίς να έχει πληρώσει ο δήμος!!!! Γνωρίζεται αν ισχύει κάτι τέτοιο?????Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.