Μετάβαση στο περιεχόμενο

PANOS44

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. φιλε για νορβηγια ρωτησα αν ηθελα 9 ευρω μεροκαματο θα εμενα στην ελλαδιτσα μου...χαχαχα ακουσα νορβηγια ειναι πολυ αναπτυγμενη χωρα και εχει ελειψη απο εργατικα χερια..και εβαλα ερωτημα αν ξερει κανεις να μου πει για νορβηγια και οχι για αλλες χωρες..παντως ευχαριστω..
  2. καλησπερα θα ηθελα οποιος φιλος ξερει να μου πει αν ειναι ευκολο για ελληνα οικοδομο να βρει δουλεια στην Νορβηγια(τοποθετησεις πλακιδιων-μαρμαρων)..αν δινουν ενα σεβαστο μεροκαματο και αν εχει αναγκη η χωρα αυτη απο εργατικα χερια στον κλαδο της οικοδομης...
  3. οκ ωραια βρε παιδια ξερεις κανεις ποσο παει η τοποθετηση του μετρου στα πλακακια η ποσο δεινουν μεροκαματο σε εναν πλακα?
  4. μαλιστα..κι εκει αλβανοι τρεχα γυρευε δηλαδη...ευχαριστω φιλε howard_roark
  5. ευχαριστω ολους τους φιλους για τις πληροφοριες.. οτιδηποτε περι του θεματος γνωριζει κανεις ας γραψει...
  6. allotrie φιλε ειναι σιγουρο αυτο? δηλαδη αν παω και βρω καταστηματα ειδων υγιεινης να παιρνω ιδιωτικες δουλειες σπιτια βιλες κτλ. ..δεν θα καταφερω τιποτα ετσι?
  7. στο φιλο metropolis...φιλε τοποθετησεις πλακιδιων κανω δαπεδα μπανια κτλ...τι εννοεις labour staff?
  8. καλησπερα σας,θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος φιλος τι γινεται με την οικοδομη στην αγγλια. ειμαι εργολαβος πλακας και λογω της πεσμενης ζητησης στην χωρα μας σκεφτομαι να παω στην αγγλια που εχω ακουσει οτι εκει εχει δουλεια και καλοπληρωνουν ,αν καποιος φιλος γνωριζει κατι τον παρακαλω να μου απαντησει ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.