Μετάβαση στο περιεχόμενο

akat

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by akat

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να με κατατοπίσετε για το εξής: σε οικόπεδο εντός σχεδίου πόλης εν μερει (παλιο σχέδιο του 1970), προβλέπεται βάσει ρυμοτομικου σχεδιου δρόμος ο οποιος περναει μέσα από το ακινητο και το κόβει σε 2 τμήματα. Το ενα τμήμα βρίσκεται εντός σχεδιου και το άλλο εκτός. Ο δρόμος αυτός δεν έχει διανοιχθεί. Το εντος σχεδιο τμήμα είναι κατα κανόνα αρτιο. Στη δηλωση 651 όσον αφορά την αρτιότητα και οικοδομησιμότητα θα πρεπει να αναφέρομαι στον συνολικό ακίνητο (αρχικό κάνοντας αναφορά στα ρυμοτομουμενα τμήματα) ή στο κάθε τμήμα ξεχωριστά καθώς το ρ.σ. είναι εγκεκριμένο? Θα πρέπει να γίνει έλεγχος των όμορων (αν χρήζουν τακτοποιησης) για να δώσω οικοδομησιμότητα? Για να βγει οικοδομική άδεια στο εντός σχεδιου τμήμα πρέπει οπωσδήποτε να έχει προηγηθεί η πράξη αναλογισμού? Σας ευχαριστώ!
  2. Γεια σας.. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους!!!! Θα ήθελα τη γνώμη σας για μία περίπτωση ενός οικοπέδου το οποίο τέμνεται από όριο οικισμού (οικισμός<2000 κατ.) με κατά κανόνα αρτιότητα 500μ2. Τμήμα εντός οικισμού: 2 στρ. , Τμήμα εκτός οικισμού: 2,5στρ. Το τμήμα εντός του οικισμού δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο ενώ το τμήμα εκτός του οικισμού έχει πρόσωπο σε δρόμο ο οποίος διανοίχθηκε πριν 10 χρόνια περίπου. Παλιότερα ήταν κοινόχρηστο μονοπάτι πλάτους 1.3μ. Μπορώ να θεωρήσω το οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο καθώς το πρόσωπο του οικοπέδου βρίσκεται στο εκτός οικισμού τμήμα του αλλά βλέπει σε δρόμο που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του οδικού δικτύου του οικισμού (προέκταση κοινόχρηστου μονοπατιού που βρίσκεται εντός του οικισμού)? Επισυνάπτω σκαρίφημα.... Σας ευχαριστώ!
  3. Ο πωλητής υποστηρίζει ότι σε απόσταση 30 κλμ από τη βάση, η ακρίβεια φτάνει στα 3cm.
  4. Γεια σας, ειμαι στην αναζήτηση για αγορά διπλόσυχνου gps. Σκεύτομαι για το VIVA GS15 της Leica, για ένα δέκτη χρησιμοποιώντας βάση του δικτύου της εταιρείας. Ποια είναι οι γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο? Χρησιμοποιώντας ένα μόνο δέκτη θα έχω αξιόπιστες μετρήσεις ή μειώνεται η ακρίβεια??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.