Μετάβαση στο περιεχόμενο

geio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Πρεπει να ειναι αφρο μπεττο δεν ειμαι και 100% σιγουρος το πηρα ετοιμο το σπιτι.Θελω να φωναξω μαστορα για τη δουλεια αλλα επιδη ειναι γδαρμενο και εχει και πολλα κουφια σημεια μηπως κανω μια προεργασια εγω πριν το μαστορα.Απλα δεν ξερω αν μπορει να μπει πανω στο πατωμα που εχω....και αν ειναι καλη λυση για εξωτερικο χωρο... Καμια ιδεα για τιμες εχουμε?? sorry 4 the spelling.
  2. Καλημερα σας.Αρχικα διαβασα στο forum καποια post που εχουν γινει για τα δαπεδα χωρις να βγαλω ακρη. Εχω ενα χωρο περιπου 110τμ στο εξωτερικο μερος στου σπιτιου μου που εχει μπει ασφαλτοπανο και εφρο μπετον,θελω να κανω μια διαμορφωση εξω κ θελω να το κανω πιο ομιομορφο και λειο γιατι εχει καποια σκασιματα κ καποια κουφια σημεια επισεις να το κανω και ποιο εμφανισιμο. Ποιες επιλογες εχω εκτος απο τα πλακακια που λογο κοστους δεν τολμω να τα βαλω. Διαβασα για τα εποξειδικα δαπεδα και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να το βαλω στο χωρο μου,εχει αντοχες σε καιρικα φενομενα?ποσο κοστιζει το τμ? regards G.I.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.