Μετάβαση στο περιεχόμενο

evans20

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καλησπέρα παιδιά...βρήκα τις απαντήσεις σας πολύ ενδιαφέρουσες και μιας και παρακολουθώ στους ΜΗΧΟΠ, έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα, κυρίως όσο αφορά το επίπεδο των φοιτητών που δεν είναι και το καλύτερο.....πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να παρατήσω τη σχολή και να δω τι μπορώ να κάνω με το 10%..βέβαια, αφενός έχει προκύψει το θέμα με τα πετρέλαια στον ελλαδικό χώρο και όντως είναι άγνωστο τι μέλλι γενέσθαι, και αφετέρου, η αδερφή μου σπουδάζει πολιτικός μηχανικός, και έχω ακούσει ότι καλύτερα συνδυάζεται ένας πολιτικός μηχανικός με ΜΗΧΟΠ παρά με π.χ με μηχανολόγο και επειδή σκεφτόμαστε μελλοντικά να κάνουμε κάτι μαζί, το σκέφτομαι σοβαρά...τώρα με το 10% οι επιλογές που έχω και θέλω είναι ή ΜΠΔ ή πληροφορική...
  2. Γιατι δεν μπορω να κανω μεταπτυχιακό στις συγκολλησεις στην Γερμανια?
  3. Καλησπερα παιδια..Πριν απο λιγες μερες εμαθα οτι περασα μηχανικος ορυκτων πορων στα χανια 13τος(η βαθμολογια που συγγεντρωσα στις πανελληνιες ηταν 15.152)ο αρχικος μου στοχος ηταν να περασω μηχανολογος μηχανικος λογω αγχους ομως τα εκανα μανταρα και ετσι καταφερα να συγκεντρωσω την παραπανω βαθμολογια.Ημουν καλος μαθητης απλα μου εκατσε στραβα το ολο ζητημα(κριμα τοσο διαβασμα).Το ερωτημα μου ειναι εαν η σχολη αυτη αξιζει(ως προς την επαγγελματικη αποκατασταση) η θα ηταν προτιμοτερο να ξαναδωσω.Παντος με πληροφορησαν πως με ενα μεταπτυχιακο στις συγκολλησεις θα μπορω να κανω πολλα πραγματα στο μελλον. Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας ! Καλώς ήρθατε στο forum. Όμως , χωρίς να περιηγηθείτε και να το γνωρίσετε , ανεβάσατε το 1ο σας post στις ειδήσεις. Όπως αντιλαμβάνεσθε, η ερώτησή σας δεν μπορεί να αποτελέσει είδηση. Μεταφέρθηκε στην κατάλληλη θεματική ενότητα. Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.