Μετάβαση στο περιεχόμενο

sabanias

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sabanias's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω βιβλίο ή γενικά οτιδήποτε γύρω από δοκιμές ερπυσμού χαλάρωσης και επανέταξης.ευχαριστώ πολύ!!!!
  2. Θα πρέπει να γίνει έλεγχος λυγισμού στην κατασκευή ? επιλογή δοκού 120 upn , 1m μήκος οριζοντ΄΄ιου δοκού βάρος 350kg μέγιστο.
  3. το ξέρω πως δεν θέλει κάτι δύσκολο αλλά....μπορείς να με βάλεις σε μια σειρά ενεργειών που πρέπει να κάνω.που μπορώ να βρώ στατική μελέτη για αυτήν την κατασκευή,που μπορώ να βρώ πίνακες για επιλογή δοκών,που μπορώ να βρώ μελέτη για τις συγκολλήσεις αυτών?ευχαριστώ πολύ!
  4. η μηχανή αυτή θα χρησιμοποιηθεί για δοκιμές σε εργαστήριο αντοχής υλικών.350 κιλά θα είναι το μέγιστο που θα χρησιμοποιηθεί.σας παραθέτω φώτο.
  5. καλησπέρα και από ένα νέο μέλος και στο φόρουμ και στην μηχανολογία. λόγω μικρής εμπειρίας δεν ξέρω πολλά από μεταλλικές κατασκευές. χρειάζομαι για την κατασκευή ενός πλαισίου μηχανής ερπυσμού τις γνώσεις σας και την βοήθειά σας για την σωστή επιλογή δοκών και την σωστή συγκόλληση αυτών μεταξύ τους.με την σωστή στατική μελέτη δεν μπορώ να κάνω την σωστή επιλογή δοκών? υπάρχει κάτι σε βιβλίο που να με βοηθήσει να τα βγάλω εις πέρας ολα οσα χρειάζομαι και να μάθω και κατι παραπάνω? το πλαίσιο μου θέλω να είναι 2,3μ ύψος και 1μ πλάτος το μέγιστο βάρος που θα δοκιμαστεί είναι 350 κιλά με 1)την στατική μελέτη 2) επιλογή δοκών 3) επιλογή σωστής συγκόλλησης μεταξύ τους δεν θα είναι καλό αυτό το μέρος πτυχιακής εργασίας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.