Μετάβαση στο περιεχόμενο

archatwork

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

archatwork's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν θα ήθελα να δώσω λεπτομέρειες, για να μην περιπλέξω τα πράγματα. Απλά σκέφτηκα μήπως κάποιος μπορούσε να μου πει πώς λειτουργούν οι δευτεροβάθμιες ΕΠΑΕ από προσωπική εμπειρία.
  2. Μου είπαν ότι θα έχουν έτοιμο το "χαρτί" μέσα στην εβδομάδα. Τώρα γιατί χρειάζονται 3-4 μέρες για να αιτιολογήσουν κάτι που απέρριψαν μέσα σε μισή ώρα, είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Άσε που σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο νόμο, είναι υποχρεωμένοι να τηρούν πρακτικά συνεδρίασης, και μάλιστα στα πρακτικά αυτά να εξηγούν αναλυτικά τους λόγους απόρριψης.
  3. Η πρωτοβάθμια ΕΠΑΕ απέρριψε την μελέτη μου και σκέφτομαι αν θα πρέπει να κάνω ένσταση στην δευτεροβάθμια. Ακόμη δεν έχω λάβει το έγγραφο όπου υποθέτω ότι εξηγούν με σαφήνεια τους λόγους απόρριψης, αυτά που μου ζητούσαν όμως να αλλάξω (εξώστες, χρώματα, τυπολογία ανοιγμάτων) ουσιαστικά ακύρωναν όλη την μελέτη μου. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα σχετικά με την ένταξη στο οικιστικό περιβάλλον, με τον όγκο ή το ύψος του κτιρίου και το κτίριο δεν βρίσκεται σε προστατευμένο οικισμό ή σε ιστορικό κέντρο ούτε γειτνιάζει με διατηρητέο. Απλά βρήκαν τις όψεις μου "άσχημες". Τι λέει η εμπειρία σας σχετικά με την δευτεροβάθμια ΕΠΑΕ; Αξίζει να χάσω και άλλο χρόνο ή απλά θα επικυρώσουν την κρίση της πρωτοβάθμιας; Αύριο θα μάθω αν έχει συσταθεί η δευτεροβάθμια, οπότε αν δεν έχει συσταθεί, φαντάζομαι ότι θα καθυστερήσω ακόμα περισσότερο. Απλά δεν θέλω στο τέλος να υποχρεωθώ να κάνω ούτως ή άλλως νέα μελέτη, έχοντας χάσει ήδη έναν μήνα στην καλύτερη περίπτωση. Και δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι την αντίδραση των πελατών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.