Μετάβαση στο περιεχόμενο

mia_robola

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Έχει γινει "διαγνωση " απο πολιτικό μηχανικό οτι είναι απαραίτητη η ενίσχυση των θεμελίων. Ο δεύτερος όροφος είναι δικός μας, αποπερατώθηκε το 1990 (συγνώμη για το λάθος) και είχε γίνει στατική μελέτη. Το ερώτημα είναι πως θα ξεκινήσουν οι εργασίες χωρίς να έχουμε πρόστημα απο την πολεοδομία, αφού άδεια για εργασίες δεν μπορεί να εκδοθεί....
  2. Το πατρικό μου σπίτι είναι κτίσμα του 1980 σε τεμάχιο εξαδιανεμήτου. Χρειάζεται ενίσχυση θεμελίων γιατί οι κολώνες έχουν ανοίξει και αρκετά δοκάρια έχουν κόψει. Με το νόμο του Τρίτση έχει γίνει νομιμοποίηση στον ένα όροφο, ο δεύτερος ειναι κτίσμα του 1999 και δεν έχει νομιμοποιηθεί. Τα τετραγωνικά του συμβολαίου μου έχουν καλυφθεί πλήρως. Θα ήθελα λοιπον να μάθω τι άδειες είναι απαραίτητες να εκδοθούν για να γίνουν οι εργασίες χωρίς να έχω προβλήματα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.