Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kleinovos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Kleinovos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και βέβαια. Προσφατα δημοσιεύθηκε σχετική διάταξη.(“Έγκριση ειδικών όρων για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και ηλιακών συστημάτων σε κτίρια και οικόπεδα εντός σχεδίου περιοχών, και σεοικισμούς.” ) Νομίζω πριν μια εβδομάδα. Αλλά ρε παιδιά έχω μια απορία. Η ΔΕΗ λέει θα αγοράζει την κάθε κιλοβατώρα 0.55 Ευρώ. Σήμερα την πουλάει σε μας 0,12 ευρώ. Ποιός διάολος θα πληρώνει την διαφορά στην ΔΕΗ? Διάβασα χθές στο Βήμα ( 3-9-10) ότι επίκειται αύξηση τομολογίων ΔΕΗ. Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο Ελντοράντο?
  2. Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου. Εγώ τη βρήκα μέσα. Μάλλον πριν 10 ίσως και περισσότερα χρόνια
  3. έχω εκτός σχεδίου ένα οικόπεδο μη αρτιο και μη οικοδομήσιμο. Το αγόρασα πριν ένα χρόνο. Η ΔΕΗ έχει μέσα στο οικόπεδο μια αντηρίδα στήριξης μιας γεοτονικής κολώνας. Επειδή θέλω να βάλω ένα κονταιηνερ και η αντηρίδα εμποδίζει έκανα αίτηση στη ΔΕΗ ζητώντας την μετατόπιση της αντηρίδας. Και εδώ αρχίζουν τα ωραία, Η ΔΕΗ λέει μπορεί να κάνειτην μετατόπιση αλλά με έξοδα δικά μου. Στο ερώτημά μου γιατί αυτό , επειδή λέει δεν έχω άδεια οικοδομής. Και λοιπόν? Από που ως που νομιμοποιείται η ΔΕΗ να χρησιμοποιεί την ιδιοκτησία μου? Μήπως κανείς μπορεί να με φωτίσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.