Μετάβαση στο περιεχόμενο

geofou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικηΘ
  1. Ο κος Γιαννης καταλαβα τι θελει να μου πει και ξερω που πρεπει να απευθυνθω για κατι τετοιο αν ηταν κατι πραγματικα μεγαλο. Απλα η κατασκευη ειναι τοσο απλη και τοσο χαζη που μαλλον δεν μπορεσα να σας το δωσω να καταλαβετε. Απλα σε ενα σημειο που αδειαζουν τα φορτηγα (κατι σαν χαλικι να καταλαβετε) ειδαμε οτι ενα μερος μπαινει κατω απο τις ροδες τους και γενικως απλωνει πιο πολυ απο οτι θα θελαμε. Αυτο που ειπαμε ειναι απλα να σηκωσουμε ενα μικρο τοιχιο (εως 50cm) ωστε να αποτρεψουμε για τα 1-2 λεπτα που κανει να αδειασει το φορτηγο το προιον να απλωσει πολυ. Τοσο απλα. Σε αλλο μερος του εργοστασιου υπαρχει κατι αναλογο εδω και χρονια με τσιμεντολιθους (απλα τα φορτηγα δεν ειναι τοσο ευγενικα παντα οταν κανουν οπισθεν) που κατα καιρους το σουρουπωνουμε λιγο. Απλα σκεφτηκαμε να κανουμε το ιδιο με τοιχιο εδω ωστε να αντεξει λιγο παραπανω, να βαλουμε και κανενα πλαστικο προστατευτικο προσεγγισης και τετοια καλουδια Αυτο που προυπηρχε ομως ειναι η αγνοια μου ως προς την αντοχη των δοκων τυπου Η και συγκεκριμενα δεν ξερω ποια πλευρα τους ειναι η πιο "δυνατη" και γιαυτο το συνδυασα τωρα.
  2. Αν ρωτας εμενα, συγνωμη αλλα δεν σε καταλαβα. Εγω για κατι δοκους ρωτουσα π.χ. http://www.sidenor.gr/Products.aspx?productsids=20&Prod_Categ_IdOfMenu=26&lang=GR
  3. Ευχαριστω παρα πολυ Απο επιστημονικης αποψης δεν εχει λογικη αυτο οποτε και γιαυτο δεν "επιασα" τι θελεις να μου πεις αλλα το καταλαβα απο τα παρακατω. Αυτο που πολυ απλοικα ρωτησα ηταν σε ποια πλευρα τους οι σιδεροδοκοι σχηματος Η εχουν πιο πολυ αντοχη? Οταν ασκουνται πιεσεις στην πλευρα "Ι" στην πλευρα "U"? Και μπορει να το ρωτησα τωρα για συγκεκριμενο λογο αλλα γενικως ειναι και μια γνωση χρησιμη για εμενα, αφου δεν το ξερω.
  4. Καλημερα σας θα μπορουσατε να μου πειτε στους λεγομενους σιδηροδοκους σχηματος (Η) ποια πλευρα αντεχει περισσοτερο σε πλευρικες πιεσεις? Ο λογος που το ρωταω ειναι οτι θελουμε να σηκωσουμε ενα μικρο τοιχιο (εως μισο μετρο υψος) αλλα θα δεχεται πιεση απο το πλαι. Δυστυχως για το τοιχιο δεν μπορουμε να κανουμε θεμελια (θα τοποθετηθει επανω σε ηδη ριγμενη πλακα στο επιπεδο της γης ομως) απλα σκεφτηκαμε να φυτεψουμε στην πλακα καποια σιδερα σχηματος Η (και οχι τα απλα 20αρια οπλισμου που υπαρχουν) που θα περασουν την πλακα και θα συνεχισουν και μεσα στο χωμα και εκει επανω θα κανουμε τον οπλισμο και το πετσωμα. ευχαριστω εκ των προτερων
  5. Το θεμα μας ειναι που βρισκεις αυτες τις ειδικοτητες? Ξεκινησαμε με μια δεξαμενη καθιζησης, αργοτερα τις εκανα 2, προσθεσα και κροκιδωτικο αργοτερα και τωρα ή πρεπει να παμε σε προσθηκη και αλλων δεξαμενων (αρα παλι χρειαζομαστε καποια βοηθεια) ή φευγουμε απο αυτον τον τροπο και παμε σε αλλον (π.χ. φιλτρα παχυνσης ή οριζοντιους φυγοκεντρους ή υδροκυκλωνες ή ....)
  6. Μια αλλη εταιρεια που βρηκα, μου απαντησε οτι δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν με την υποθεση μας. Συγκεκριμενα ειπαν οτι πρεπει να ερθουν να δουν απο κοντα ισως και 2 φορες και δεν μπορουν να φυγουν απο το γραφειο. Αρα οποιος δεν εχει δουλεια μπορει να απευθυνθει εκει. Απο τις υπολοιπες εταιρειες αναμενουμε ....
  7. Σε ευχαριστω πολυ. Ειχαμε μια θετικη αντιμετωπιση στο εισαγωγικο τηλεφωνο
  8. Καλο το google αλλα κατα την γνωμη μου δεν δινει σε ολα την λυση γιαυτο και ψαχνουμε σε πιο συγκεκριμενα μερη. Δυστυχως δεν θελουμε απλα μια περιβαντολλογικη μελετη αλλα μια μελετη εφαρμογης πιθανων τροπων διαχειρισης και επαναχρησιμοποιησης των αποβλητων, που σημαινει αρκετη βιομηχανικη εμπειρια. Εχουμε στραφει κυριως σε εταιρειες συστηματων βιολογικων καθαρισμων (αν και δεν ειναι αυτο καθευτο το αντικειμενο) γιατι οι εταιρειες επεξεργασιας νερου ειναι ακομη πιο εξω απο το αντικειμενο αλλα και παλι το οτι ειμαστε Θεσ/νικη ειναι προβλημα. Το προβλημα μας ειναι απλο. :Αλατονερο που φερει ποσοστο στερων σωματων, να κατακρατηθουν τα στερεα και να επαναχρησιμοποιησουμε το αλατονερο. (Εφαρμοζουμε ηδη καποιον τροπο απλα παμε για βελτιωση ή αλλαγη τροπου)
  9. Δεν υπαρχει καποιος που να εχει εναν φιλο καπου που να δουλευει ή να εχει γνωστο σε καποια εταιρεια που να κανει βιομηχανικες μελετες ή/και κατασκευες οσο αφορα την διαχειριση βιομηχανικων αποβλητων?
  10. Καλησπερα σας ψαχνουμε να βρουμε εταιρεια (που δραστηριοποιειται Θεσ/νικη) που θα μπορουσε να μας βοηθησει να βελτιωσουμε τον τροπο διαχειρισης των υγρων αποβλητων και τον τροπο ανακτησης του νερου. Υπαρχει κατι που θα μπορουσαμε να ψαξουμε πιο συγκεκριμενα ή π.χ. ανοιγουμε τον χρυσο οδηγο? Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.