Μετάβαση στο περιεχόμενο

lsemps

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lsemps's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα, Είχα και γω μία παρόμοια απορία..ο λογιστής μου είπε ότι όταν έχει συμπεριλάβει στο ΚΑΔ την ιδιότητα της εργασίας, μπορείς να κόψεις δελτίο παροχής υπηρεσιών και να βάλεις την εργασία ( πέρα απο την μελέτη κτλ..) για έργο πχ ΜΕΛΕΤΗ -ΕΠΙΒΛΕΨΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ φυσικού αερίου σε Πολυκατοικία, εφόσον η πολυκατοικία δεν αποτελεί έργο επιχείρησης αλλα ανήκει σε ιδιώτες.Υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό?Επίσης δε μου ανέφερε κάτι για extra σφραγίδα απο αυτή που λες. Συμφωνητικό εργολαβικό καταθέτεις στην εφορεία μεταξύ Μηχανολόγου & εγκαταστάτη? Ευχαριστώ
  2. ειναι κεντρικη θερμανση.ο λεβητας ειναι πανω απο 200Κw.μου ειπανε για κοστος εγκαταστασης με αποξηκωση κτλ.. γυρω στις 12.500 ευρω με νεο λεβητα και καυστηρα.πως εσυ λες 5.000 ευρω μονο?υπαρχει κατι που αυξανει το κοστος και λενε 12.500 ευρω? ευχαριστω πες μου ποια ειναι τα στοιχεια που χρειαζεστε να σας τα στειλω ευχαριστω Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. Ειμαι διαχειριστής πολυκατοικίας 6 ορόφων, 3 διαμερίσματα σε κάθε όροφο, και εχω δεκτή άπειρες προσφορές για εγκατάσταση φυσικού αερίου για θερμανση.εχω ακούσει διάφορες τιμές με μεγάλη απόκλιση, ξέρεις κανείς που κιμάινεται το κόστος εγκατάστασης περίπου? τα συνεργεία εγκατάστασης θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα?υπάρχει κανένα site να δω κόστος υλικών? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  4. καλησπέρα πάιδες, ξερεις κανεις πόσο ενοικιάζετε σε εταιρελια μελετητικο πτυχιο Α τάξης περιβαλλοντικα & ενεργειακα ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.