Μετάβαση στο περιεχόμενο

netuser

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Είχε ένα δικηγόρο το μέλος που ανέλαβε την όλη διαδικασία,τον εμπιστευτήκαμε και είπε ότι θα πρέπει να γίνει δικαστήριο για να έρθουν στη κατοχή μας. Μετά απο μήνες ειδοποίησε και είπε ότι εκδόθηκε η δικαστική απόφαση, τα δικαιούμαστε απο τους γονείς μας οι οποίοι και δεν είχαν κάνει χαρτιά προ θανάτου και ότι κολλάει η υπόθεση στο υποθηκοφυλάκιο. Για μηχανικό δε σκεφτηκα τίποτε, το μυαλό μου σε τέτοιες υποθέσεις πάει σε συμβολαιογράφους και δικηγόρους.Δε ξέρω αν το έκανε το μέλος που ανέλαβε ή αν του είπε ο δικηγόρος του ότι θαπρεπε. Δε ρωτούσα γενικά τίποτε μη παρεξηγθηθώ ότι δε τον εμπιστέυομαι, άλλα τελικά το έκανα και είναι παράξενο να κολλάει στο υποθηκοφυλάκιο απο τι στιγμή που ο καθένας δέχετε να μοιραστεί με τους άλλους το μερίδιο που του αναλογεί. Συγνώμη αλλά απο τέτοια θέματα δε κατέχω καθολου.Κάπως έτσι είναι, ανέλαβε ένας για όλους και περιμένουμε και τίποτε δε γίνεται. Γιαυτό και δε ξέρω απο που να αρχίσω μιας και αποφάσισα να το ψάξω το θέμα.
  2. Γειά σας! Είμαι ιδιώτης και θέλω να ρωτήσω σχετικά με κάποια αγροτεμάχια τα οποία είναι εξ' αδιαιρέτου με άλλα 4 άτομα. Είναι όλοι σύμφωνοι και προχωρήσαμε σε δικαστήριο προκειμένου να έρθουν στις κατοχές μας, μετά το θάνατο των 2 κύριων δικαιούχων των γονιών μας, οι οποίοι και τα έιχαν αφήσει έτσι χωρίς να τα μεταβιβάσουν σε εμάς και απο το οποίο δικαιωθήκαμε. Ανέλαβε ένας απο εμας την υπόθεση με πληρεξούσια δικά μας και μας λέει ότι τελικά δε γίνεται να έρθουν στις κατοχές μας!! Ακόμη και εαν θέλει κάποιος, έχοντας ανάγκη να πουλήσει η να χτίσει πρέπει να πάρει υπογραφές απο όλους τους υπόλοιπους. Ποιος θα πάρει τέτοια γή? Αισθάνομαι αδικημένη γιατί και πλήρωσα και τίποτα δεν έγινε και απο την άλλη είμαι άσχετη με αυτά τα θέματα. Δε λέω ότι πάει να μας κοροιδέψει αυτός που ήθελε να τρέξει για να γίνουν, απλά ένα ''δε γίνεται" με το λόγο ότι δε δέχετε την δικαστική απόφαση το υποθηκοφυλάκιο, δε με καλύπτει κάτι δε μου αρέσει. Εφόσον όλοι συμφωνούμε να χωριστούν και με κληρο απο ποια μεριά ο ένας απο ποιά ο άλλος κτλ και τέτοια Που θα πρέπει να ρωτήσω πρώτα? Δε ξέρω και απο την άλλη μη φανώ και καχύποπτη,αν και εδώ που τα λέμε συνενόηση δε πολυ υπάρχει ανάμεσα μας, οπότε έχω ανχωθεί και δε ξέρω τι να κάνω ως σωστή κίνηση. Αφού δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο κι ήρθαν στις κατοχές μας, όπως και του ότι είπαμε απο που θα πάρει τι ο καθένας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.