Μετάβαση στο περιεχόμενο

kopsiasnik

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

kopsiasnik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βασικά ήταν λόγω κολλήματος του ιδιοκτήτη με τον εργολάβο. Του χρωστουσε χρήματα ο εργολάβος και του πήρε τα μυαλά να του ρίξει δυνατότερα υποστυλώματα. Και μετά την πληρώνει ο μηχανικός..Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
  2. Καλημέρα σας. Πριν λίγες μέρες έλαβα τα αποτελέσματα από τα δοκίμια υποστυλωμάτων ισογείου, διώροφης οικοδομής. Έχουν πέσει τα μπετά και του τελευταίου ορόφου. Όλη η οικοδομή είχε λυθεί στατικά με C20/25, εκτός από τα υποστυλώματα που λύθηκαν με C25/30. Ο έλεγχος των δοκιμίων έδειξε οτι η παρτίδα σκυροδέματος των υποστυλωμάτων ήταν τελικά C20/25. Ύστερα από έλεγχο με στατικό πρόγραμμα, της μικρότερης αντοχής, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όμως ο ιδιοκτήτης θέλει ενίσχυση, και συγκεκριμένα ανθρακονήματα! Τρόποι ενίσχυσης Υποστυλωμάτων μετά από λανθασμένη παρτίδα σκυροδέματος??
  3. Καλημέρα! Λοιπόν βρήκα την οικοδομική άδεια του κτηρίου και προκύπτει ότι η κύρια χρήση είναι καταστήματα. Επίσης προκύπτει από την κάτοψη ότι είναι γεμάτο ημιυπαίθριους χώρους. 1.Αν δεν χρησιμοποιηθούν οι ημιυπαίθριοι χώροι στό γυμναστήριο θα υπάρχει θέμα στην πολεοδομία για ρύθμισή τους? 2.Μήπως δικαιούμαι την κύρια χρήση μέχρι τα όρια των ημιυπαίθριων? 3. Στο υγειονομικό θα υπάρχει θέμα με τους ημιυπαίθριους?
  4. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σου. Αυτή πληρότατη περιγραφή του φακέλου αφορά καθάρα την βεβαίωση της κύριας χρήσης? Π.χ για μια βεβαίωση κυριας χρήσης άσχετα τι περιλαμβάνει( η περιγραφή που αναφέρεις) απαιτεί φορολογικά ΦΕΜ-ΤΣΜΕΔΕ? Συμπληρωστε την ειδικοτητα σας στο προφιλ σας!!!
  5. Καλησπέρα σε όλους είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, ελπίζω να είμαι στο σωστό thread. Μου ανατέθηκε η έκδοση άδειας λειτουργίας ενός SPA σε υφιστάμενο χώρο γυμναστηρίου. Συγκεκριμένα Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του γυμναστηρίου νοικιάζει τους δύο ορόφους του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το γυμναστήριο. Το κτήριο χρησιμοποιείται για καταστήματα και καποιες εταιρίες. Να αναφέρω ότι η χρήση ως γυμναστήριο μεταφέρθηκε απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Γνωρίζω τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, αλλά θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στο θέμα της βεβαίωσης της πολεοδομίας για τη νομιμότητα του κτίσματος. Π.χ για τα σχέδια που χτειάζονται κλπ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.