Μετάβαση στο περιεχόμενο

ignet

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ignet's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..αφού μελετήσω όλα τα ΦΕΚ όλες τις αναγκελίες,θα ξαναγράψω τυχών απορίες/ερωτήματα. και πάλι ευχαριστώ!!!
  2. Ζητώ συγνώμη εάν βρίσκομαι σε λάθος topic και παρακαλώ αν ισχύει κάτι τέτοιο το μνμ μου να μεταφερθεί ή να διαγραφεί. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου πεί εν τέλει πόσες και ποιές άδειες χρειάζονται για να λειτουργήσει ένα βενζινάδικο. Σε όσα site έχω κάνει έρευνα τα πάντα είναι μισογραμμένα,γεμάτα ασάφιες και καθόλου κατατοπιστικά. Ακόμη και στην νομαρχία ρώτησα αλλά όπως αντιλαμβάνεστε θα πρέπει να πετύχω και σε καλή ημέρα τον/την υπάλληλο. Εκτός απο τις άδεις υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι όπως το οδικό δίκτυο (εθνικό-επαρχιακό) που φυσικά παίζει ρόλο στο μέγεθος του "αγροτεμαχίου-οικοπέδου" ......ξέρω ότι πολλά αυτά που θέλω να μάθω και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σας κουράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.