Μετάβαση στο περιεχόμενο

mazatheo

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mazatheo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ Δημήτρη που απάντησες. Ο πελάτης έχει μία απόφαση δημοτικού συμβουλίου η οποία αναφέρει πως << Προβλεπεται βάσει του ισχύον εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, δρόμος πλάτους 4 μέτρων, ώς αποτυπώνεται και στο τοπογραφικό απόσπασμα του σχεδίου πόλεως>>Επίσης <<Σάς ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό συμβούλιο συναινεί στην διάνοιξη του προαναφερόμενου δρόμου εφόσον τηρηθούν τα νόμιμα>>Στο τέλος της απόφασης αναφέρει << Οτι ο Δήμος αδυνατεί οικονομικά να κινήσει τις απιτούμενες διαδικασίες( Αποτύπωση της περιοχής, Πράξη αναλογισμου, Αποζημιώσεις)για την ολοκλήρωση της διάνοιξης.>> Και τον παραπέμπει στο να κάνει την διαδικασία μόνος του με δικά του έξοδα. Ο πελάτης μου θέλει να ανοίξει με δικά του έξοδα ένα κομματι του δρόμουστην αρχή του, στη οποία βρίσκεται και η ιδιοκτησία του. Αυτό είναι γίνεται ???? Η θα πρεπει να γίνει ολη η διανοιξη ???? Εγώ ααν μπορω να τον βοηθησω πως πρεπει να ξεκινησω ??? Πόσα χρηματα πρεπει να του ζητησω ( γιατι με ρωταει ποσο θα κοστίσει ??? Ευχαριστω και πάλι !!!!!
  2. Καλησπέρα. Είμαι νέος στο επαγγελμα του τοπογράφου και μου αναθέσαν μια πράξη εφαρμογης σχεδίου πόλεος. Τι πρέπει να κανω ακριβως και ποια είναι η αμοιβη ( γιατι θέλει να ξέρει ο πελατης ). ποία είναι η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΛΠ ????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.