Μετάβαση στο περιεχόμενο

strxd

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

strxd's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βέβαια για να μη γίνομαι κακός, τα καταλαβαίνω λίγο τα παιδιά γιατί τα είδα πολύ φοβισμένα. Κάτι οι δημοτικές εκλογές κάτι το 2% που θα ελεγχθούν πάλι απο κεντρικό κλιμάκιο τους κάνουν να είναι πού λεπτομερείς. Να μη χάσουν και τη δουλειά τους και ειδικά για μένα αφού είμαι συνάδελφος εύκολα παραξηγείται.
  2. Πιο πολύ απο όλα με ενοχλεί η ατυχία μου. Έδω και τριάντα χρόνια παίζω ανελλιπώς ότι τυχερό παιχνίδι υπάρχει (λαχεία, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ κλπ) δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτε. Έπρεπε να πέσω στο ..5/09
  3. Αιτωλοακαρνανία στο Αγρίνιο. Βέβαια την άλλη μέρα που πήγα στην πολεοδομία άυπνος και με σπασμένο στομάχι να τους ρωτήσω για το τεχνητό χλοοτάπητα (και φυσικά δεν ήξεραν), μου είπαν τι κάνεις έτσι η οικοδομή σου είναι καθαρή όλα θα τακτοποιηθούν με την αναθεώρηση.
  4. Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Ο έλεγχος ήταν ξετίναγμα. Μέτρημα και στο παραμικρό. 2 εκατοστά εδώ 3 εκεί. Στο μπάνιο είχες ένα παράθυρο και έβαλες δύο = αλλαγή όψης. Ένα σκαλοπάτι στη πιλωτή = αλλαγή τομών. Μετακίνησες το παράθυρο στο δωμάτιο 50 εκατοστά αριστερά = αλλαγή όψης. Έλεγχος βεράντες, Δ, ύψοι. Μέχρι παρατήρηση γιατί στο ισόγειο που είχα αποθήκη και μέσα σ'αυτή κατασκεύασα wc. Και φυσικά το πρόβλημα του πρασίνου. Και κάτι ακόμη είμαι μηχανικός, ιδιοκτήτης της οικοδομής, δημοτικός υπάλληλος και ελέγχθηκα απο τη πολεοδομία του Δήμου.
  5. Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο τους συναδέλφους γνωρίζει, τεχνητός χλοοτάπητας (αυτός που γίνονται τα γήπεδα) επιτρέπεται για την κάλυψη του απαιτούμενου πρασίνου στον ακάλυπτο χώρο. Και για να γίνω πιο σαφής. Έχω απαιτούμενη φύτευση 90 μ2. Αλλά κατασκεύασα 40 μ2. Τα υπόλοιπα είναι μπετά. Μπορώ να τα στρώσω με τεχνητό χλοοτάπητα και να πιάσω τα 90 μ2 ή θα το απορρίψει η πολεοδομία. Βλέπετε ήμουν απο τους τυχερούς 5αρηδες του 2009. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.