Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikolan1983

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nikolan1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ναι φιλε μου αν ήταν να πάρω με προδιαγραφές...ήξερα τι θα ζήταγα....το θέλω για άντληση νερού που δεν χρειάζεται προδιαγραφές...το πυροσβεστικό χρησιμοποιεί πρεσσοστατη και το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα...το επανέρχεται αυτόματα εννοώ στην αρχική του κατάσταση στο ρεύμα....με μαγνητική κάπως....το θέμα είναι όπως είπες να μας απαντήσει κάποιος έμπειρος αυτοματιστης... ───────────────────────────── Μην χρησιμοποιείτε greeklish στο κείμενο ή στον τίτλο.
  2. eyxaristw paidia gia tis apanthseis alla exete dikio..paralipsh mou.....prokeite gia hlektrokinitira kai petrelaiokinitira...to mono po mou diafeygei gia thn wra...einai pws 8a kovei o petrelaiokinitiras otan peftei to axladi....kai pws 8a epanerxete aytomata otan er8ei pali to reyma....ena hlektrologiko sxedio tou pinaka pisteyw oti 8a htan idaniko an yparxei kapou.... apo thn allh mhn to pame kai toso akriva me plc...me liga logia 8a h8ela ena antigrafo pinaka pyrosvstikou sygkrothmatos me hlektrokinitira kai diesel alla anti gia pressostates na exei to floter... ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις αλλα έχετε δίκιο..παράλειψη μου.....πρόκειται για ηλεκτροκινητήρα και πετρελαιοκινητήρα...το μονο που μου διαφεύγει για την ώρα...είναι πως θα κόβει ο πετρελαιοκινητήρας όταν πέφτει το αχλάδι....και πως θα επανέρχεται αυτόματα όταν έρθει πάλι το ρεύμα....ένα ηλεκτρολογικό σχέδιο του πινακα πιστεύω ότι θα ήταν ιδανικό αν υπάρχει κάπου.... από την άλλη μην το πάμε και τόσο ακριβά με plc...με λίγα λόγια θα ήθελα ένα αντίγραφο πινακα πυροσβεστικού συγκροτήματος με ηλεκτροκινητήρα και diesel αλλα αντί για πρεσσοστατες να έχει το φλοτέρ... ─────────────────── Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  3. Συναδελφοι καλημερα, ηθελε να ρωτησω μηπως κανεις μπορει να με βοηθσει σε μια εγκατασταση που θελω να κανω....η διαδικασια ειναι λοιπον η εξης:υπαρχει μια τριφασικη ηλεκρτογενητρια και μια diesel με μπαταρια.θελω να φτιαξω εναν πινακα αυτοματισμου, ο οποιος θα δουλευει ως εξης:οταν υπαρχει ρευμα να δουλευει η ηλεκτρογεννητρια αν και εφοσον το φλοτερ ειναι σε ορθια θέση αν ειναι κατω(το φλοτερ) να μην δουλευει καθολου...αν κοπει το ρευμα να περνει η diesel με ενα χρονικο 3 sec και οταν πεφτει το φλοτερ να κοβει...επισης οταν ερθει το ρευμα...να κοβει η diesel και να περνει η ηλεκρογεννητρια...υπαρχει κατι στα υποψην????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.