Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dennis91

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Dennis91's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα σε ολους μηπως μπορειτε να μου πειτε κατα ποσο το inventor της AutoDesk θα μου χρησιμευσει στη μετεπειτα πορεια μου σα μηχανολογος μηχανικος και αν αποτελει προσον για ενα μηχανικο? Ευχαριστω
  2. Ευχαριστω πολυ αλλα να κανω μια ερωτηση..οταν πας να κανεις register σου ζηταει " School Issued Email " αυτο ειναι το mail της σχολης η το mail του μαθητη που του το δινει η σχολη?
  3. Ειμαι καινουριος στο site και γενικα στο χωρο της μηχανολογιας, βρισκομαι στο πανεπιστημιο της Θεσσαλιας στο 2ο ετος των σπουδων μου και το αντικειμενο που θελω να ακολουθησω στο μελλον ειναι η αεροδυναμικη και το Design για το το λογο αυτο αποφασισα να ασχοληθω με AutoDesk Inventor 2010. Και στο σημειο αυτο χτειαζομαι τη βοηθεια σας η επιλογη μου οσον αφορα το προγραμμα ειναι καλη? και επισης που θα μπορεσω να μαθω το προγραμμα απο τα βασικα μεχρι οσο παει (βιβλια, φροντιστιρια, σεμιναρια κ.α). Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.