Μετάβαση στο περιεχόμενο

gpgp

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

gpgp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γιατί δεν γίνεται terry? Δεν καταλαβαίνω, το πρόστιμο είναι πληρωμένο εφ' άπαξ και η δήλωση ήταν σε προσωρινή υπαγωγή για να ανεβάσω τα σχέδια. Mήπως πρέπει να κάνω κάποια αίτηση? Ο πελάτης δεν θέλει να περάσει στον επόμενο νόμο. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αν έχεις άλλες πληροφορίες θα με βοηθούσες.
  2. Καλησπέρα σε όλους, μήπως ξέρει κάποιος πώς προχωράω μια δήλωση από προσωρινή υπαγωγή σε οριστική? Μόλις τώρα τελείωσα το ανέβασμα των σχεδίων (υπολειπόμενα αρχεία 0), αλλά δεν βλέπω το αντίστοιχο κουμπί για να την προχωρήσω σε οριστική.
  3. Καλησπέρα σε όλους, μετά από κάψιμο διαβάσματος στο forum, θα ήθελα μια βοήθεια μπας και βγάλω άκρη με το μόνο αυθαίρετο που έχω! 1.Γήπεδο που με φεκ ορίζεται οτι είναι εντός σχεδίου αλλά εκκρεμεί η πράξη εφαρμογής, το θεωρώ εκτός ή εντός?(υπεκα λέει εντός, τεε και πολεοδομίες εκτός). Εγώ πιστέυω εντός, και σε σχέση με την Η'5 στην οποία μάλλον εντός δηλώνεται το ακίνητο. 2.Είναι κατοικία 100m2 χωρίς Ο.Α, τα 50m2 νομιμοποιημένα με Α & Β φάση Τρίτση, τα άλλα 50m2 αυθαίρετα και κατασκευασμένα πριν το 2003. Θεωρώ οτι τα 50m2 πρώτα δεν υπάγονται στον 4014 και τακτοποιώ τα υπόλοιπα, σωστά? 3. Σε όλο,στα 100m2, έγινε κεραμοσκεπή, την οποία καταλαβαίνω οτι θα υπολογίσω με αναλυτικό.Ναι? 4.Πλέον των 100m2 υπάρχει Η/Χ 18m2 και λεβητοστάσιο εκτός της κατοικίας. Εγώ λέω Η/χ με αναλυτικό(ΣΤ' 7) και λεβητοστάσιο ως Β/Χ. Τί λέτε?και ο Θεός, βοηθός... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. και ο Θεός, βοηθός...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.