Μετάβαση στο περιεχόμενο

FOXY

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Με απόφαση που έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ το 2003 έχει παραχωρηθεί λωρίδα πλάτους 6.00 μ σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων διότι δημιουργείται αύξηση των κοινοχρήστων χώρων και βελτιώνονται οι κυκλοφοριακές συνθήκες του οικισμού. Εννοείται ότι πριν δημοσιευθεί είχε περάσει από το ΣΧΟΠ, Δήμο κτλπ.. δεν έχει γίνει όμως η συμβολαιογραφική πράξη της παραχώρησης, εάν γίνει τώρα μπορεί να παραχωρηθεί ο δρόμος ?
  2. Καλησπέρα, το ερώτημά μου είναι το εξής: Eχουμε κανει απο κοινου με αλλον οικοπεδουχο παραχωρηση σε κοινη χρηση οικοπεδικης λωριδας 6,0μ(3,0 +3,0μ) σε οικισμο < 2000 κατοικων προκειμενου τα 2 οικοπεδα αυτα (περιπου 5200 τμ εκαστο) να κατατμηθουν και να γινουν περισσοτερα οικοπεδα. Αφου γινανε ολες οι εγκρίσεις απο Δήμο,ΣΧΟΠ και αφου δημοσιευθηκε και σε ΦΕΚ, ο αλλος οικοπεδουχος αλλαξε γνωμη και δεν προσερχεται ωστε να γινουν οι μεταβιβασεις. Για κάποιο ανεξηγητο λόγω στην όλη διαδικασία δεν είχε γίνει δηλωτικό. Η παραχωρηση μαλιστα αυτη εγκριθηκε απο το ΣΧΟΠ λογω οτι βελτιωνονται οι κυκλοφοριακες συνθηκες του οικισμου διοτι πραγματι ενωνε καθετα 2 δρομους του οικισμου. Ο εν λόγω οικοπεδουχος υπεβαλε νεο σχεδιο στον δημο οπου παραχωρουσε απο μονος του 6,00 μ εδαφικη λωριδα στην μεση του οικοπεδου του ,και ο δρομος αυτος δεν καταληγει πουθενα, τελειωνει στο τελος του οικοπεδου του , οπου μετα υπαρχει αλλο οικοπεδο. Μαλιστα σε πρωτη φαση ζητησε να παραχωρησει το πρωτο τμημα του δρομου 50μ (παγαποντιά) στην δημαρχιακη επιτροπη , οπου και αυτη το ενεκρινε δηλ την παραχώρηση των πρώτων 50 μ. Εμεις εχουμε προσφυγει δικαστικά για αναιρεση της αποφασης αυτης της δημαρχιακης επιτροπης. Αφου εχει δημοσιευθει και ΦΕΚ στην αρχική πρόταση πως μπορεί να υποχρεωθεί στην παραχώρηση των 3 μ που του αναλογούν ο άλλος οικοπεδούχος; Eυχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.