Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκος .Κ.

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Νίκος .Κ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οι απόψεις μας συνάδελφε Topap βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία. Η αγορά πάντα ανταμοίβει αυτόν που γνωρίζει και είναι σωστός στη δουλεία του.
  2. Απόλυτο δίκαιο και πάλι. Η αλήθεια είναι ότι με όλες τις διεξόδους που " προσφέρει " η Ελλάδα στα παιδία της , πολλες φορές ξεχνάς το πραγματικό νόημα της εκπαίδευσης που είναι η μόρφωση και εν κατακλείδι την καλλιέργεια του χαρακτήρα μας και σκαλώνουμε σε χαζές λεπτομέριες.
  3. Συνάδελφε " Topap " Σε ευχαριστώ βαθύτατα και ομολογώ πως η απάντηση σου ήταν η πιο εμπειριστατομένη και ορθή που έχω ακούσει έως τώρα. Η αλήθεια είναι ότι εννούσα να γίνω P.E όταν έγραψα " να γραφτώ στο τεχνικό επιμελητήριο των Η.Π.Α " αλλά προφανώς δεν εκφράστηκα σωστά. Σε ευχαριστώ και πάλι. Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
  4. Ευχαριστώ " stayros " για το χρόνο που διάθεσες να μου απαντήσεις. Δεν έχω ακόμη πάρει τηλέφωνο στο Τ.Ε.Ε ώστε να μου το πούν οι ίδιοι αλλά από το ύφο σου καταλαβαίνω ότι είσαι απόλυτα σίγουρος. Έχεις γνωστό ο οποίος είχε παρόμοιο πρόβλημα ;
  5. Καλησπέρα σε όλους και ζητώ συγνώμη για τυχόν λάθη που θα κάνω όσων αφορά τη παραβίαση των κανόνων του συγκεκριμένου forum. Είναι η πρώτη που ερώτηση. Αρχικά είμαι φοιτητής του Τ.Ε.Ι Πειραιά και συγκεκριμένα φοιτώ στο τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων. Λαμβάνω το πτυχίο μου αυτό το εξάμηνο και αποσκοπώ να συνεχίσω την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση στο εξωτερικό ( Η.Π.Α ). Κύριο μελημά μου είναι να κατορθώσω να δουλέψω άνευ περιορισμών ( όσων αφορά τα επαγγελματικά δικαιμώματα ) ως πολιτικός μηχανικός. Και ρωτώ : Αν γραφτώ στο τεχνικό επιμελητήριο του εξωτερικού ( Η.Π.Α ), δηλαδή μπορώ και εξασκώ τα επαγγελματικά μου δικαιώματα εκεί , ερχόμενος στην Ελλάδα , το Τ.Ε.Ε θα αναγνωρίσει τα δικαιώματά μου ; Δηλαδή θα καταφέρω να δουλέψω εδώ ; Συγνώμη για το μέγεθος της δημοσίευσης αλλά είμαι λίγο χαμένος. Η όποια βοήθεια θα με έσωζε ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.