Μετάβαση στο περιεχόμενο

pvasilik

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pvasilik

  1. Συνάδελφοι Καλημέρα, Μου έχει δημιουργηθεί ο εξής προβληματισμός και θα ήθελα την γνώμη σας Ένας σταθμός παραγωγής Η.Ε από βιομάζα με την μέθοδο της αεριοποίησης κατατάσσεται στην κατηγόρια της καύσης ή της αναερόβιας χώνευσης ( παραγωγή βιοαερίου) . Από τεχνικής άποψης ( και λογικής) η αεριοποίηση παράγει συνθετικό αέριο μέσω της διαδικασίας της καύσης στους 700-800 οC. To θέμα είναι ότι το υπεκα κατατάσσει το συνθετικό αέριο στην ίδια κατηγορία με το Βιοαέριο! Άρα στην περίπτωση της ηλεκτροπαραγωγής βάση της ΚΥΑ 3137/191 για την όχληση του , για αποδιδόμενη ηλεκτρική ≤0,5MW κατατάσσεται στη χαμηλή όχληση, ενώ για αποδιδόμενη ηλεκτρική ισχύ >0,5 MW κατατάσσεται στην μέση όχληση, αντίθετα εάν αξιολογήσουμε το έργο σαν καύση ( που στην ουσία είναι το πραγματικό) για αποδιδόμενη ηλεκτρική ≤5MW κατατάσσεται στη χαμηλή όχληση. Το ερώτημά μου είναι να πάμε με τα "νερά" της νομοθεσίας ή να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ?
  2. Καλησπέρα, Για να ανεβάσετε τους χάρτες θα πάτε θα πάτε "Downloads" (όπως κοιτάτε την οθόνη πάνω αριστερά), θα επιλέξετε την επιλογή upload files (δεξιά πάνω)στην συνέχεια θα επιλέξετε από το "select a category" την επιλογή 8.Περιβαλλοντικά.
  3. Καλησπέρα Ο χάρτης αποτύπωσης φυσικών ενδιαιτημάτων που χρειάζομαι είναι για την περιοχή της Λάρισας. Αυτό που θέλω να βρω είναι κάτι ανάλογο με τον χάρτη που σας παραθέτω:
  4. Καλησπέρα Έχω αναλάβει μια ΜΠΕ Φ/Β και θα ήθελα ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ τους χάρτες χάρτη αποτύπωσης φυσικών ενδιαιτημάτων?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.