Μετάβαση στο περιεχόμενο

van7

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Μου έδωσαν την καταγγελία και είναι ανώνυμη. Γράφει διάφορα ψεύτικα στοιχεία ότι έχουν γίνει πολλές παρανομίες και ότι το δωμάτιο χτίστηκε πρόσφατα. Εγώ τώρα πώς να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας? Και πού να βρώ στοιχεία μετά από τόσα χρόνια που έχει χτιστεί το δωμάτιο?
  2. Καλησπέρα. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για ένα θέμα που μου προέκυψε προσφατα με την Πολεοδομία. Ηρθε η Πολεοδομία στο σπίτι που κατοικώ προκειμένου να κάνει αυτοψία για μια καταγγελία που έγινε . Το σπίτι που μένω είναι 80 τετραγωνικά περίπου για το οποίο υπάρχει άδεια. Επιπλέον υπάρχει και ένα δωμάτιο το οποίο δεν έχει άδεια είναι περίπου 15 τετραγωνικά και είναι κλεισμένο μέρος της κεραμοσκεπής που υπάρχει στο μπαλκόνι. Το δωμάτιο αυτό το χρησιμοποιούσα σαν αποθηκη και πρόσφατα το ανακαίνισα για να το κάνω δεύτερο παιδικό δωμάτιο. Οταν ήρθαν οι μηχανικοί για την αυτοψία με ρώτησαν πότε έγινε και εγώ τους είπα ότι έγινε πρόσφατα εννοώντας όμως την ανακαίνισή του. Στην έκθεση αυτοψίας το πρόστιμο που επιβλήθηκε είναι περίπου 30.000 ευρώ και κάθε χρόνο πρόστιμο διατήρησης 15.000 ευρώ. Οταν είδα τα ποσά παραλίγο να λιποθυμήσω, νόμιζα ότι είχαν κάνει λάθος και όταν πήγα και ρώτησα τί ποσά είναι αυτά μου είπαν οτι πλέον τα προστιμα με κάποιο καινούριο νόμο του 2004 είναι πολύ μεγάλα. Το θέμα είναι ότι αυτη η αποθήκη έχει χτιστεί εδώ και μια δεκαετία απλά η καταγγελία έγινε τώρα απο κάποιον που έχει προσωπικά μαζί μου. Να σας πώ ότι η καταγγελία είναι ανώνυμη και γράφει πολλά πράγματα ότι υπάρχουν αυθαιρεσίες πολλές στο διαμέρισμά μου. Τι με συμβουλεύετε να κάνω για να διορθώσω το λάθος αυτό και πώς μπορώ να αποδείξω ότι το αυθαίρετο δωμάτιο υπάρχει εδώ και μια δεκαετία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.