Μετάβαση στο περιεχόμενο

dlion

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. και πως μπορεις να βρεις απο πιο σημειο ειναι η διαρροη;
  2. Μια ερωτηση απο την εμπειρια σας: υπαρχει περιπτωση η διαρροη να μην ειναι απο τον τριτο αλλα απο καπου αλλου (σας θυμιζω οτι ολοι οι αλλοι οροφοι στο ιδιο σημειο ειναι ΄καθαροι΄)
  3. υπαρχει και 2η τουαλετα αλλα και αυτη εβγαζε νερα σε αλλο σημειο του δικου μου μπανιου. Η χρηση της εχει διακοπει και η διαρροη σταματησε. Το μεγαλο προβλημα ομως ειναι απο το αλλο του μπανιο που δεν θελει να συνεργαστει και να το φτιαξει γιατι θεωρει οτι το προβλημα δεν ειναι απο αυτον αλλο απο αλλο οροφο. 23/9 εχουμε το δικαστηριο οποτε εκει θα δωθει λυση μια και καλη.
  4. σταζει σε εμας νερο....να φανταστεις γεμιζουμε μια μεγαλη λεκανη 2 φορες την εβδομαδα....και εγω κατι σαν την κατασκευη που μου ειπες σκεφτομουνα για προσωρινη λυση
  5. οκ τα εχω παρει ηδη ολα αυτα. Απλα σκεφτόμουν μηπως μπορω να δωσω εγω καποια προσωρινη λυση κανοντας καποια εργασια στο δικο μου παταρι. Επίσης υπάρχει περιπτωση η διαροη να μην ειναι απο το δικο του μπανιο (σε ολα τα μπανια των ανωτερων οροφων δεν υπαρχουν σημαδια υγρασιας)
  6. εγω ειμαι ο ιδιοκτητης του διαμερισματος και το σπιτι το νοικιαζω σε αλλον το θεμα εχει ηδη παει στο δικαστηριο
  7. Καλημέρα, έχω ενα διαμέρισμα το οποιο νοικιαζω και εχω διαρροή στο πατάρι του μπάνιου η οποία προέρχεται απο το μπάνιο του επάνω ορόφου. Το θέμα περιπλέκεται όμως γιατι ο ιδιοκτήτης του επάνω ορόφου δεν αποδέχεται την ευθύνη και υποστηρίζει οτι η διαρροή οφείλεται σε διαμέρισμα ανωτέρου ορόφου (σημ. το διαμερισμα μου ειναι στον 2ο και το δικό του στον 3ο). Το θέμα όμως ειναι οτι στο δικό του μπάνιο οπως και στα μπανια των πιο πανω ορόφων δεν παρατηρειται καμια υποψια υγρασίας η διαρροης. Κατα καιρους εχουν δει τα μπανια διαφοροι υδραυλικοι καθως και 2 μηχανικοι οι οποιοι επαληθευουν οτι οντως η διαρροη προερχεται απο το δικο του μπανιου χωρις ομως να μπορουν να προσδιορισουν το σημειο στο οποιο υπαρχει η βλαβη. Για να μην πολυλογω το θεμα πλεον εχει φτασει σε δικη και την ερχομενη εβδομαδα θα γινει το δικαστηριο. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι οτι καθως γνωριζω οτι αυτη η διαδικασια μπορει να αποβει μακροχρονια μεχρι να αποκατασταθει η βλαβη , αν θα μπορουσα να δωσω εγω καποια προσωρινη λυση για να σταματησω την διαροοη (ισως με καποια ειδικη κατασκευη που θα τοποθετηθει στο παταρι του μπανιου μου και θα μαζευει τα νερα και θα τα βγαζει σε καποιο λουκι). Επίσης υπάρχει κάποιος τροπος να εντοπισθει ακριβως το σημείο της διαροης χωρις να χρειαζεται να σκαφτει το μπανιο του 3ου σε ασχετα σημεία; Γνωρίζει μηπως κανεις καποια αξιοπιστη τεχνικη εταιρεια στην Θεσσαλονικη που αναλαμβανει τετοιες υποθεσεις; Καθε απάντηση ευπρόσδεκτη!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.