Μετάβαση στο περιεχόμενο

miltosmc

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

miltosmc's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος επανέλεγχο σε βιομηχανική εγκατάσταση. Ρωτάω για το λόγο ότι θέλω ν κάνω αλλαγή ονόματοσ σε μια βιομηχανική εγκατάσταση η οποία έχει ηδη ρεύμα και δουλέυει κανονικά απλά θα αλλάξει η επωνυμία κ χρειάζετε να τουσ φτιάξω τα σχέδια με το καινούργιο πρότυπο. Θέλει να γίνουν από την αρχή όλα τα σχέδια η μπορώ να χρήσιμοποιήσω τα παλιά και να αναφέρω ωσ συννημένα σχέδια? και στο φύλλο " Εκθεση Παράδωσης Ηλεκτρικής εγκατάστασης & στο " Πρωτόκολλο Ελέγχου Ηλεκτρικής Εγκατάστασης κατά ΚΕΗΕ απλα εκεί συμπληρώνω ωσ συνημμένα σχέδια? ευχαριστω για το χρόνο σας.
  2. Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους. Εχω παρει 3 κινητηρες AEG 200Kw 990 rpm οι οποιοι εχουν διαφορετικο βημα, διαφορετικη διατομη στα παραλληλα.μηπως εχει βρει κανεισ καποιο site με σχεδια για περιεληξεις γιατι δε μπορω να βρω ακρη. Ευχαριστω.
  3. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους για να ανοιγοκλείνω τα παράθυρα σε ένα θερμοκήπιο. Πιο αναλυτικά με τη χρήση ενός ανεμόμετρου όταν θα έχω για παράδειγμα πάνω από 2 μποφόρ, να μου κλείνει τα παράθυρα στο θερμοκήπιο. Θα ήθελα να μου προτείνετε ανεμόμετρα κ πως θα κάνω τη χρήση του στον αυτοματισμό. Ευχαριστώ.
  4. Θα ήθελα να μου προτείνετε εξοπλισμό για τις εξής εργασίες επισκευήσ κινητήρων : - Εύρεση βραχυκυκλωμάτων του πυρίνα (Ring Test). - Δοκιμές σπειρών. - Περιεληκτική μηχανή σπειρών. - Δοκιμές κινητήρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.