Μετάβαση στο περιεχόμενο

αθηνά

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καλησπέρα σας. έχω τις εξής απορίες. ο πεθερός μου εχει μαζί με την αδερφή του ενα οικόπεδο εκτός σχεδίου εξ αδιαιρέτου.από τον πατέρα τους έχει γίνει διαχωρισμός ώστε το 78% να ανήκει στον πεθερό μου,στο οποίο έχει χτίσει 100 τ.μ και το 22% στην αδερφή του. και εδώ έρχεται το σοβαρό πρόβλημα.βρίσκεται σε παραθαλλάσια περιοχή.ήταν 4 στρέματτα,και μετά απο φυσικές καταστροφές,την θάλασσα δηλαδή,που άρχισε να τρώει,κατέληξε να είναι περίπου 2,5!!!!!. μπορεί ο πεθερός μου να χτίσει το υπόλοιπο που του αναλογεί? χρειάζεται νέο τοπογραφικό? ευχαριστώ.
  2. καλησπέρα σας.να κάνω μια ερώτηση θα ήθελα.έχω σπίτι 50τμ. και δεν έχει κολώνες, αλλά σινάζια. αντέχει το βάρος η δημιουργία μιάς σοφίτας με ταβανοπάτωμα; και κάτι ακόμη! μπορώ να χτίσω εξωτερικές κολώνες και πλάκα; θα αντέξει το σπίτι; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.