Μετάβαση στο περιεχόμενο

elenita_peiraias

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by elenita_peiraias

  1. ...Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου και τον κόπο σου..Και κατι ακόμα...Θεωρείται ''καλο'' η αλλιώς ευνοικό για έναν ΣΜΑτζή να εχει καποιο πτυχίο από κάποιο ΑΕΙ η κάποια πολυτεχνική σχολη πέρα από την εξειδίκευση που λαμβάνει εντός στρατοπέδου..πχ Ηλεκτρονικός??...δηλαδή όπως προανέφερες να δωσει εξετάσεις ενώ είναι μέσα στη ΣΜΑ για το ΕΜΠ πχ.. Οταν λεώ ευνοϊκό εννοώ η ΣΜΑ να επικροτεί τέτοιου είδους ενέργειες..η να βοηθάει τον αξιωματικό στην σταδιοδρομία του αφού τελειώσει με τα 4 χρόνια εκπαίδευσης.. Σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυ:)):):):)
  2. Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς...Εγώ είμαι πολύ καμμένη και θέλω ΣΜΑ με 1000 παρόλο που είμαι κοπέλα..:)...Το ονειρευομαι πολύ καιρο..Κανονικά ήθελα ΣΙ αλλά εχω μυωπία..(στο ένα μάτι κιόλας και 2.5:())....Με ενδιαφέρει κυρίως ο κλάδος-εξειδίκευση τηλεπικοινωνιών-ηλεκτρονικών..Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σχετικα?..κάπου διάβασα κατι για ΕΜΠ.άμα -πρώτα ο θεός περάσω, τι να περιμένω? πού αποκτούν την εξειδίκευσή τους? τι σχέση έχει το Μετσόβειο..??..σορρυ αν σας κουράζω...ευχαριστω εκ των προτέρων..:oops:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.