Μετάβαση στο περιεχόμενο

deus81

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by deus81

  1. Τι γίνεται; Δημόσια κατακραυγή στον μηχανικό του: Μα είναι δυνατόν να μην έχει βάλει ένα πανελάκι στην εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού που θα το αερίζει και ο ανεμιστήρας της και θα αποδίδει καλύτερα; Έγκλημα! Μηχανικοί σου λέει μετά.... Υ.Γ. μην ακούσω κανένα να μου λέει οτι η εξωτερική μονάδα βγάζει ζεστό αέρα και άλλα τέτοια γιατί θα στεναχωρηθώ. Τουλάχιστον θα είναι στην σκιά και δεν θα σηκώνει θερμοκρασίες άρα όπως και να το σκεφτεί κανείς συμφέρει.
  2. Για βοήθα με λίγο συνάδελφε, τι λείπει;
  3. Γατάκια.... Ξεκινάμε με κάτι Light: Συνεχίζουμε με την κλασσική περίπτωση "Πιτσαρίας που έσκισε": And the Winner is.... και όπως είπε και ο Μάνος: Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ Καληνύχτα... Περαστικά μας.
  4. Καταρχίν να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και την ώρα σας. @ deathlok: ο πελάτης είναι φίλος μου και η μελέτη πρεπει να είναι ετοιμη μετά τα Χριστούγεννα οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Έχω ακούσει οτι είναι σχετικά εύκολες οι μελέτες αυτές αλλά δεν έχει τύχει να μου αναθέσουν ποτέ. Δέν έχω κανένα πρόβλημα να μοιραστώ την αμοιβή με κάποιον ποιο έμπειρο που θα με βοηθήσει απλά δεν βρήσκω κάποιον. Αν νομίζεις οτι μπορείς να βοηθήσεις, ευχαρίστως να μιλήσουμε. Σου στέλνω σε p.m. το email μου αν θέλεις να στείλεις την μελέτη σου και ότι άλλο θες. Ευχαριστώ!
  5. Γειά σε όλους, Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει με την ηλεκτρολογική μελέτη καθώς και την μελέτη θέρμανσης/ψύξης που απαιτείται για την έκδοση νέας οικοδομικής άδειας απο την πολεοδομία; Ψάχνω βιβλιογραφία, παράδειγματα τέτοιων μελετών ή οτιδήποτε πιστεύετε οτι θα μπορούσε να με βοηθήσει να συντάξω μια τέτοια μελέτη. Έχω αγοράσει το fine της 4Μ αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, οπότε αν καποιος απο εσάς έχει παράδειγμα μελέτης στο προγραμμα αυτό και θέλει να βοηθήσει είναι τουλάχιστον ευπρόσδεκτος Χρησιμοποίησα ήδη την αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι σχετικό, αν μου διέφυγε κάτι ζητώ συγνώμη και παρακαλώ να με παραπέμψετε εκεί που πρέπει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.