Μετάβαση στο περιεχόμενο

nant1na

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

nant1na's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Σαν λύση το εξωτερικό το έχω στο μυαλό μου μόνο που δεν είναι άμεσα εφικτό ( γιατί φράγκα γιοκ) . Αυτό που στην ουσία χρειάζομαι και θέλω είναι κάτι ποίο δημιουργικό και όχι τόσο πρακτικό. Απλά αυτό που με περιορίζει είναι τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας για την ώρα... Και πάλι ανοιχτή σε προτάσεις..!
  2. Για αρχή θέλω να χαιρετήσω όλα τα μέλη του φόρουμ! Είναι το πρώτο μήνυμα που γράφω καθώς είναι και η πρώτη φορά που με απασχολεί κάτι τόσο πολύ. Σπουδάζω στο ΤΕΙ Πειραιά πολιτικών δομικών έργων,αν όλα πάνε καλά μέχρι το καλοκαίρι θα έχω τελειώσει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος εδώ που να γνωρίζει δυο τρία πράγματα για το συγκεκριμένο τμήμα. να μ'ενημερώσει λίγο παραπάνω. Αν αξίζει να μπω στον κόπο να δώσω κατατακτήριες; Αν υπάρχει σχετικά μεγάλο ποσοστό ενδιαφερόμενων; (θέλω να πιστεύω πως όχι) Αν έχει να μου προτείνει μια διαφορετική επιλογή; Υ.Γ απλά να αναφέρω ότι το τμήμα βρίσκεται στην Σύρο και δεν θα είχα πρόβλημα μετακίνησης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.