Μετάβαση στο περιεχόμενο

tb1

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δυστυχώς με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν υπάρχει συνεννόηση διότι και στο παρελθόν που του είχα ζητήσει να μου επιτρέψει να βάψω τον τοίχο μου το αρνήθηκε. Σας ευχαριστώ όλους σας για τον χρόνο σας και για τις απαντήσεις.
  2. Έχω μια διώροφη οικοδομή η όποια στην μια πλευρά συνορεύει με την αυλή του γείτονα μου ο οποίος κατά τους χειμερινούς μήνες ,εδώ και κάποια χρόνια , να τοποθετεί σε απόσταση 1 πόντου από τον τοίχο μου κάποιους τόνους καυσόξυλα σε μια επιφάνεια περίπου 2-3 μέτρα πλάτος με 2 μέτρα ύψος με αποτέλεσμα να έχω έντονο πρόβλημα υγρασίας σε αυτό το σημείο στο ισόγειο μου. Όταν του γνωστοποίησα την κατάσταση που μου έχει δημιούργηση η απάντηση του ήταν ότι στην αυλή του έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και μπορεί να βάλει τα ξύλα του ακόμα και στον μισό πόντο από τον τοίχο μου . Θα πρέπει να επισημάνω ότι εκτός από τα ξύλα έχει φτιάξει δίπλα μια βρύση με νιπτήρα και έχει και αρκετά φυτά όλα σε απόσταση 1-2 πόντων από τον τοίχο μου. Επισυνάπτω σχέδια για να σχηματίσετε καλύτερη εικόνα και σας παρακαλώ αν μπορείτε να με συμβουλεύεστε τι γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.