Μετάβαση στο περιεχόμενο

keepgoin

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by keepgoin

  1. Σας παραθέτω το παρακάτω, όποιος έχει άποψη και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στην αναζήτησή μου σχετικά με τη νομιμοποιήση ημιυπαίθριου χώρου μου προέκυψαν τα παρακάτω προβλήματα-απορίες : Έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, είμαι εγγεγραμμένο μέλος στο ΤΕΕ και θέλω να κάνω τη ρύθμιση ημιυπαίθριου χώρου που βρίσκεται στην ιδιοκτησία μου χωρίς να κάνω όμως έναρξη επαγγέλματος.Γίνεται??? Από το ΤΕΕ όταν τους είπα ότι πρόκειται για δική μου ιδιοκτησία μου απάντησαν πως θα ακολουθήσω κανονικά τη διαδικασία με το πρόγραμμα αμοιβών τους, θα κάνω δηλαδή κανονικά την υποβολή του έργου και όταν θα βγει κωδικός πληρωμής θα παω στο τεε κ θα μου δώσουν απαλλακτικό αμοιβής αφου κρατήσουν το 2% υπερ ΤΕΕ. Επίσης με ανάλογη διαδικασία θα πάρω κ απαλλαγή από την εφορία (ΦΕΜ) Μου είπαν ακόμη πως στο πρόγραμμα αμοιβών του ΤΕΕ μπορώ να χρησιμοποιήσω αριθμό λογαριασμού οψεως χωρίς να είναι λογαριασμός μηχανικού τον οποίο άλλωστε για να ανοίξω πρέπει να έχω κάνει την έναρξη επαγγέλματος στην εφορία, την οποία προς το παρόν θα θελα να αποφυγω καθως δε σκοπευω να ασκησω αμεσα το επαγγελμα... Γίνονται όλα αυτά χωρίς να κάνω έναρξη επαγγέλματος?? Συνοψίζοντας, τα 2 κυριότερα θέματά μου είναι: 1) άν μπορώ να χρησιμοποιήσω στο πρόγραμμα υπολογισμού της αμοιβής μου από το τεε έναν οποιονδήποτε αριθμό όψεως χωρίς να είναι μηχανικού 2) αν μπορώ να απαλλαχθώ από τον ΦΕΜ ή να τον πληρώσω χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ που έχω χωρίς να υποχρεωθώ να κάνω έναρξη επαγγέλματος στην εφορία.
  2. Γεια σας, ειμαι νεο μελος και εχοντας ενα προβλημα με καποια οικια θα ηθελα τις γνωσεις σας. Λοιπον υπαρχει ενα αυθαιρετο στην ανατολικη Αττικη (Σπατα) εκτος σχεδιου σε οικοπεδο 230 τμ. έχει αδεια να λυομενη κατασκευη 39 τμ του 1969 και υπαρχει μια παρανομη κατοικια μεσα των 110 τμ. ισ + α οροφος. 2 δρομους απο κατω η περιοχη ειναι εντος σχεδιου αλλα εκει που βρισκεται το οικοπεδο ειναι ζωνη περιορισμενης οικοδομησης. Γνωριζει καποιος τις διαδικασιες νομιμοποιησης του και αν γινετε; Ευχαριστω Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.