Μετάβαση στο περιεχόμενο

_pike

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Επειδη ειμαι καινουργιος σε ολα αυτα μπορεις να μου τα αναλυσεις περισσοτερο? κατ' ελάχιστον κόστος Αμοιβή Μελέτης από 1200 εδω εννοεις τον μηχανικο??? Τοπογραφικό (από 300-900) λογικα παλι για τον μηχανικο??? Αμοιβή επίβλεψης από 1200Αυτο τι ακριβως ειναι? ΦΠΑ για ποιο ποσο?? το ποσο του μηχανικου??? αμοιβή ΠυροσβεστικήςΕδω τι ειδους αμοιβη ειναι αυτη???Για ποιο λογο να αμοιφθει η πυροσβεστικη???Για τον ελενχο πυρασφαλειας???? Και ποια εξοδα απο αυτα επιβαρυνουν εμενα και ποια τον ιδιοκτητη??? (βαση νομου) Επισης η τουαλετα που εχει εμαθα σημερα πως δεν υπαρχει στα τοπογραφικα του καταστηματος ...θα εχω προβλημα με δημο,πολεοδομια,υγειονομικο σε περιπτωση που θα χτισω εγω σε αυτον τον χωρο των 28τμ???
  2. Καλησπερα....Θελω να νοικιασω εναν χωρο 28τμ ο οποιος ειναι χαρακτηρισμενος ως καταστημα (χωρις να το γνωριζω ακομα στα σιγουρα απο την πολεοδομια) για να το κανω ψιλικατζιδικο....Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε εαν θα χρειαστει να γινει αλλαγη χρησης και εαν ναι ποσο μπορει να κοστισει αυτη η αλλαγη???Επισης το καταστημα διαθετει τουαλετα χωρις προθαλαμο με τοιχους απο ξυλινη επενδυση.Γνωριζω οτι θα πρεπει να κατασκευαστει τουαλετα απο στερεα υλικα (π.χ τουβλα)αλλα θα εχω προβληματα με την πολεοδομια και τις κατοψεις???? Ευχαριστω πολυ....Παναγιωτης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.