Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. γεια σας. θα ηθελα να ρωτησω αν η εγκύκλιος 68747)2687)77)16.10.89 ειναι σε ισχυ ? αν όχι, έχει αντικατασταθεί από κάποια άλλη? η εγκύκλιος αφορά αλλαγή χρήσης κτιρίου ή μέρους αυτού η διαστάσεων των χώρων κοινής χρήσης χωρίς την έκδοση οικοδομικής αδείας.
  2. μου απαντησατε οτι επιτρέπεται κάποια διαφορα μεταξύ άδειας και πραγματικότητας σύμφωνα με τον νομοθέτη. γνωρίζετε πόση είναι η διαφορά που επιτρέπεται? αν όχι από που θα μπορούσα να μάθω? αν δεν είναι μέσα στα ανεκτά όρια η διαφορά, και έχει πραγματοποιηθεί η οικοδομή, θεωρείται όλη αυθαίρετη? τι γινεταί τότε? νομιμοποιείται ? ή πληρώνει πρόστιμο διατήρησης? το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση είναι μεγάλο?
  3. Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, ένα οικόπεδο είναι στην πράξη 203,0μ αλλά τα συμβόλαια του λένε 220,00 και ο μηχανικός έχει δείξει στην πολεοδομία 210,00μ. Είναι αυθαίρετος?? Είναι υποχρεωτικό να γίνει διορθωτικό συμβόλαιο για τα μέτρα? Αν ρίξει το σκελετό σαν να έχει οικόπεδο 210,00 μ, δηλαδή εξαντλεί στα 210,0 όλους τους συντελεστές, είναι αυθαίρετο όλο το κτίσμα?? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.