Μετάβαση στο περιεχόμενο

jamalito

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. γεια σας και παλι μολις με ενειμερωσε φιλη πως σε βραχυκυκλωμα ντουι εκτος απο ολα οσα επεσαν στο σπιτι επεσε και ο φωτισμοε στο κλιμακοστασιο της πολυκατοικιας υποπτο? το περιεργο ειναι πως δεν πληρωνουν κοινοχρηστο ρευμα μηπως γιατι το πληρωνουν ολο αυτοι? ακομα,στην πολυκατοικια μενουν μονο συγγενεις του ιδιοκτητη και η φιλη μου τι πρεπει να κανει?
  2. Γεια να σας πω την αληθεια εχω ψηθει να κανω ξυλινη επενδυση το θεμα ειναι τι πρεπει να κανουμε? να ξηλωσουμε το σοβα και να κανουμε επενδυση? να περασουμε το μαρμαρο και να κανουμε επενδυση? ή να το αφησουμε οπως ειναι και να κανουμε επενδυση?
  3. ωχ,καταλαβα και τωρα ποια απο τις τρεις αποφασεις πρεπει να παρουμε?
  4. και το παχος μπορει να ειναι πανω απο 2cm οπως και στον τοιχο? δεν ειναι πολυ παχυ? εχω δει ταβανια που το σοβατισμα δεν ξεπερνα το 1cm μαζι με το μαρμαρο Το λεω αυτο γιατι ενας γνωστος μου που σοβατιζει τωρα το ταβανι,του εχει ξεφυγει σε καποια σημεια και το παχος του χοντρου φτανει δυστυχως τα 3 cm. Tι πρεπει να κανει? Ειναι καλυτερο να το σταματησει εκει που ειναι και να παρεi εναν ανθρωπο να του ριξει ξυλινο ραμποτε? Να το ξηλωσει ολο και να παρει σοβατζη? Ή να συνεχισει με το μαρμαρο? Το ταβανι εχει γινει οπως να ναι αλλα δεν τον νοιαζει αισθητικα αλλα το ταβανι σε αλλα σημεια εχει 1cm σε αλλα 2cm και σε αλλα 3cm
  5. Γεια σας Προτου αναρτησω το θεμα διαβασα ολο το forum αλλα δεν βρηκα κατι Εχω καθε πληροφορια για το σοβατισμα της τοιχοποιηας και δεν βλεπω πουθενα οδηγιες οσον αφορα το ποσα χερια θελει (πεταχτο-χοντρο-ψιλο) το ταβανι Θα μπορουσε να μου πει καποιος? Με προβληματιζει καθως το σοβατισμα στους τοιχους γινεται με οδηγους αλλα το ταβανι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.