Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioannis19

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ioannis19

  1. Ήρθα Ξανθη την δευτερα..αλλα μάλλον χρειάζεται να ξαναπάω....πλήρωσα κάτι σημειώσεις 40ευρώ περίπου από κάτι φωτοτυπάδικα κοντά στο πανεπιστήμιο...για αυτό θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα αν μέσα στην μηχανική στερεού σώματος είναι και η μηχανική 1 & 2...γιατί σημειώσεις έβγαλα μονο από την 1..και πήγα και στο βιβλιοπωλείο παπασωτηρίου..απλά μου φάνηκαν λίγο ακριβά για αυτό ψάχτηκα μήπως και τα βρω ας είναι θα τα αγοράσω..πέρασα και από τα δομικά υλικά και μια γραμματέας εκεί μου σύστησε 2 βιβλία (αθανάσιος τριανταφυλλου δομικά υλικά,,χρηστος οικονόμου τεχνολογία σκυροδέματος) και όσο αναφορά την πληροφορική από το βιβλιοπωλείο μου σύστησαν του Καράκου!!.από ότι φαίνεται θα τα αγοράσω...απλά θέλω κάποιες διευκρινήσεις π.χ. μηχανική 1 & 2 είναι όλο μαζί μηχανική στερεού σώματος και στα δομικά υλικά χρειάζεται να αγοράσω και τα δυο βιβλία που έχω αναφέρει παραπάνω??? Επίσης πληροφορική θα καταλάβω μονος μου διαβάζοντας την fortran η χρειάζεται φροντιστήριο??? Και κάτι τελευταίο 2 μήνες είναι αρκετοί για προετοιμασία γιατί έτσι όπως ξεφύλλισα λίγο τις σημειώσεις της μηχανικής και λίγο που έψαξα στο net δεν σου κρύβω ότι θορυβήθηκα λίγο..μου φάνηκαν λίγο βουνό??Ποια είναι η γνώμη σας και για αυτό?? ────────────────────────────────────────── Παράβαση Κανόνα 1 περί χρήσης κεφαλαίων. Τηρούμε τους Κανόνες Συμμετοχής. Chilon
  2. μηπως μπορεις να με κατατοπησεις οσο αναφορα με το που θα βρω τα βιβλια τα συγκεκριμενα(δομικα υλικα 1,μηχανικη στερεου σωματος(σ αυτην περιλαμβανεται η μηχανικη ι και ιι??,) και πληροφορικηεπισκεφθηκα προσφατα το πανεπιστημιο αλλα ακρη δεν εβγαλα!και ειμαι απο μακρια δεν μπορω να επισκεφθομαι συνεχεια το πανεπιστημιο!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.