Μετάβαση στο περιεχόμενο

kiriakoss

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kiriakoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν μπορούσατε να μου δίνατε μερικές γενικές πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνει ένας δικηγόρος , θα το εκτιμούσα. Ρωτώ γιατί κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί δικηγόρος , και δεν βλέπω να κατάφερε τίποτα, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για τις ενέργειες του καθώς είμαι σχετικά νέος εγώ στη γειτονιά..
  2. Ευχαριστώ . Αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε Δημήτρη.. Να πιέσουμε τον δήμο τώρα λόγο των εκλογών.. Και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία πάμε σε δικηγόρο.
  3. Θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας. Γείτονας μας , ενώ για να πάρει άδεια οικοδομής , υπέγραψε συμβολαιογραφική πράξη ότι παραχωρεί το ρυμοτομούμενο τμήμα για διάνοιξη δρόμου , τώρα που έκτισε αρνείται να το δώσει , το έχει περιφράξει και γενικά το χρησιμοποιεί σαν κήπο… Ο δήμος πήγε να το ανοίξει πριν 2 χρόνια, έκανε ο ιδιώτης ασφαλιστικά – και τα έχασε – αλλά ο δήμος από τότε τίποτε.. Όλη η γειτονιά θέλει να άνοιξη αυτός ο δρόμος αλλά ο τύπος είναι περιπτωσάρα (μας απειλεί ,εκβιάζει και τέτοια) Τι μπορούμε να κάνουμε ; Που μπορούμε να πιέσουμε; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.