Μετάβαση στο περιεχόμενο

kael

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

kael's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. An_Arci ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Λίγο πολύ είναι αυτό που φανταζόμουνα, άρα από Δευτέρα ξεκινάω την αναζήτηση του Δ.Κ. στα αρχεία, γιατί δυστυχώς δεν το έχουν στο φάκελό τους οι ιδιοκτήτες!!!! Ελπίζω σύντομα να να μου λυθούν όλες οι απορίες! Και πάλι ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σε όλους σας. Χρησιμοποιώ το site σας για πρώτη φορά και χρειάζομαι τα φώτα σας. Α. Αντιμετωπίζω μία ιδιόμορφη περίπτωση προς τακτοποίηση, η οποία αφορά σε έναν "εξώστη" κουζίνας, ο οποίος ως χώρος ναι μεν αναγράφεται στην κάτοψη ως "εξώστης" αλλά από το σχέδιο είναι ηλίου φαεινότερο ότι είναι στην ουσία Η/Υ (είναι κλειστός από τις 3 του πλευρές). Άρα, ερώτημα 1: Αξίζει να το προχωρήσω και να επιχειρηματολογήσω σχετικά στην πολεοδομία, δεδομένου ότι γνωρίζω πως η κατηγορία των εξωστών εξαιρείται από τις ρυθμίσεις του Ν.3843;;; Β. Ο εν λόγω χώρος, ο οποίος από τα σχέδια εμφανίζεται με ένα εμβαδό 1.20x2.50=3τ.μ. έχει κλείσει (κοινώς έχει ενσωματωθεί στο εμβαδό της κουζίνας) αλλά με υλοποιούμενες/πραγματικές διαστάσεις 2.50x2.50=6.25τ.μ. Στο σημείο αυτό να πω ότι μετά από καταγγελία έχει πραγματοποιηθεί αυτοψία της πολεοδομίας Αγ. Παρασκευής, η οποία στην έκθεσή της επίσης αναφέρει τις πραγματικές διαστάσεις του συγκεκριμένου χώρου, ήτοι 6.25τ.μ. Ερώτημα 2: Κάτι τέτοιο επιτρέπεται αν δεχτούμε ότι όντως μιλάμε για Η/Υ, ή να πω στον πελάτη να το ξεχάσει; Ερώτημα 3: Αν η απάντηση είναι καταφατική στο 2ο ερώτημα (που βάσει των γνώσεών μου το βλέπω πολύ χλωμό), μήπως θα πρέπει να έχω μαζί μου και την έκθεση αυτοψίας για να μην μπλεχτούν χειρότερα στον έλεγχο; Συγγνώμη για το μακροσκελές του θέματος, αλλά βρίσκομαι σε τέλειο αδιέξοδο. Παρ' ότι έχω υποβάλει κάμποσους φακέλους τους τελευταίους μήνες, σε αυτήν την περίπτωση έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.... Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.