Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΓΓΕΛΙΚΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΑΓΓΕΛΙΚΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με τις γνώσεις κ τις εμπειρίες σας ρωτώ αν έχω αναμφισβήτητο δικαίωμα να κολλήσω στο κτίσμα. Αν σύμφωνα με πολεοδομικές διατάξεις το έχω, τότε σε τί βάση μπορεί να κάνει καταγγελία?
  2. Η άδεια εκδόθηκε νομίμως αυτή την εβδομάδα. Είναι κάθετη ιδιοκτησία οπότε τα όρια είναι καθορισμένα. Στο δικό μου τμήμα υπήρχε ενα παλιό κτίσμα το οποίο κατεδαφίστηκε. Στο άλλο υπάρχει το κτίσμα που ανέφερα πριν κ μετά απο έλεγχο στην πολεοδομία η άδεια του είναι σε ανάκληση. Εφ'οσον το υπάρχον κτίστηκε στο όριο δεν εχω κάθε δικαίωμα να κολλήσω σε αυτό? Δεν θα έπρεπε να μην ειχε βγάλει παράθυρα στη μεσοτοιχία εξαρχής? Υπάρχει κάτι που μπορεί να επικαλεστεί ωστε να μου δημιουργήσει πρόβλημα?
  3. Αγόρασα ακίνητο εξ αδιαιρέτου (κάθετη ιδιοκτησία) έχοντας ποσοστό ιδιοκτησίας 71% επί του οικοπέδου. Ο συγκύριος (29%) έχει κτίσμα και στο όριο (μεσοτοιχία) έχει παράθυρα, κλιματισμό κ.α. αρνείται και με απειλεί για σταμάτημα εργασιών ανέγερσης οικοδομής αν "κολλήσω" στο υπάρχον κτίσμα. Γνωρίζετε αν έχει τέτοιο δικαίωμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.