Μετάβαση στο περιεχόμενο

rafaella

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. γνωριζα οτι ενα κοματι ειναι αυθαιρετο και ο ιδιοκτητης εβαλε μηχανικο να το ταχτοποιηση, με ειχαν καθησυχασει πωσ ολα ειναι καλα και να κινηθω γρηγορα με τις εργασιες. αλλωστε τον πληρωσαμε για αυτην την δουλεια. 5000 ο ιδιοκτητης και 1500 εγω. η αναθεωριση της αδειας δεν εγινε ποτε και τα αυθαιρετα μετρα ειναι υπερβολικα πολλα. ξεχασα να αναφερω πως απο πανω υπαρχει και ενα διαμερισμα 100τμ περιπου. υπαρχει καποιοσ αλλος τροπος ωστε να μπορω να λειτουργησω το καταστημα? κατι αλλο που να μπορει να γινει? ευχαριστω.
  2. καλησπερα, πριν 3 μηνεσ περιπου νοικιασα ενα καταστημα εκτοσ σχεδιου και αφου εχω ολοκληρωση τισ εργασιεσ (ανακαινιση και αγορεσ) ξεκιναω την διαδικασια προεγκρισησ στο δημο καταστηματοσ υγειονομικου ενδιαφεροντοσ και ανακαλυπτω πωσ αποτα 200τμ τα 100τμ ειναι αυθαιρετα και χρειαζεται αναθεωρηση τησ αδειασ του 86. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.