Μετάβαση στο περιεχόμενο

pantnt30

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλημέρα σε όλους σας Θα παρακαλούσα , (είμαι ο πρώτος στη σειρά δια;χειριστής σε νέα πολυκατοικία) να με πληροφορήση το εξής : Ο ιδιοκτήτης του 6ου ορόφου έχει αποκλειστικότητα το δώμα της ταράτσας. Κατά πόσο είναι νόμιμο ο 6ος όροφος να συνδέεται εσωτερικά με το δώμα με σκάλα , και ενώ στους συντελεστές κοινοχρήστων δεν περιλαμβάνεται το δώμα έχει προστεθεί ένα σώμα σε αυτό. Λόγω απειρίας ας με πληροφορήσει κάποιος. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το πρόβλημα που έχω. Έχω σκοπό να αποξηλώσω το παρκέ δαπέδου που βρίσκεται στα 2 δωμάτια (το υπόλοιπο είναι μωσαικό) σε διαμέρισμα 40 ετών και να τοποθετήσω πλακάκια δαπέδου. Το κενό που θα υπάρξει από την αποξήλωση του παρκέ γύρω στα 5 εκ. να το γεμίσω με ψευτομπετό και περλίτη , η θα προτείνατε κάτι καλύτερο. Ποια θα είναι η εκτίμηση κόστους για τη γέμιση για 35 τ.μ περίπου Σας ευχαριστώ για την απάντηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.